Špidla Data Processing – Moje cukrárna 2

 

Přepadla vás chuť na sladké? Ve čtvrtek 18. února 2009 budete mít možnost "ochutnat"… Vychází totiž nová verze počítačové hry od Špidla Data Processing s názvem Moje cukrárna 2. Za cenu 49,90 Kč si jistě užijete spoustu sladké zábavy. 

 

 

Splňte si své tajné přání a otevřete si svou vlastní cukrárnu! Bez potřebných peněz a rizika. Pojďte si to vyzkoušet!

– úchvatná grafika
– napínavý příběh
– zábavné bonusy a vylepšení

Otevřete si svou vlastní cukrárnu a vydělávejte peníze, zatímco budete své zákazníky hostit delikátními ovocnými zákusky těch nejrůznějších příchutí.

Práci v cukrárně začnete polehoučku – nejdříve se naučíte snadným základům, ale již velmi brzy se budete muset hezky otáčet, abyste uspokojili náročné zákazníky. Dokážete roznést moučníky, uvařit kávu a naservírovat zmrzlinu? A to vše ve správném pořadí, včas a správným hostům? Nebude to snadné, ovšem pokud budete šikovní, získáte spoustu peněz ze spropitného. A čím více získáte peněz, tím více si můžete zakoupit vylepšení – strojů, přístrojů a pomůcek, které vám zase obratem pomohou přilákat nové zákazníky a zvýšit obrat. Hbitě obsluhujte zákazníky a používejte jedinečná vylepšení, aby vaši hosté byli vždy spokojeni a rádi se k vám vraceli.
Vaše cukrárna bude jistě brzy ta nejlepší ve městě! Pojďte si to vyzkoušet a bavte se!