Blue Sky Film – Balls Out: Garyho výzva

V zatím oznámeném plánu Blue Sky Filmu v řadě DirectDVD je na čtvrtek 4. března 2010 další průměrně hodnocená komedie Balls Out: Garyho výzva za 49,- Kč. Jenže zároveň lze tenhle titul najít i v plánu edice Platinum, IV. řadě s názvem Komedie. Tak teď babo raď. Tenis je pro Garyho výzvou i zklamáním, minulostí i budoucností.

Svérázný a nekonvenční Gary Houseman vyrůstal ve sportovně založené rodině, která jej vedla k tenisu.

 

 

 

Otec ale upřednostňoval jeho bratra, Gary se tedy rozhodl odejít do Mexika a hrát ligu. Shodou okolností se však musel s profesionální sportovní dráhou rozloučit.

 

 

Přestěhoval s tenisem, pořídil obytný vůz a přijal místo údržbáře na střední škole. Místní tenisový trenér Lew se dozví o jeho sportovní minulosti a nabídne mu pozici asistenta.

 

 

 

Po náhlé Lewově smrti však stojí (ne)úspěchy školní týmu především na Garym. Dokáže využít tuto šanci, přijmout zodpovědnost a připravit hráče na výhru ve státní soutěži?

 

 

Příznivci ulítlého humoru a Prci, prci stylu spokojeni, zbytek většinou hodnotí jako sice koukatelné, ale nevtipné a zbytečné.

 

Žánr: Komedie / Sportovní

Země původu: USA

Rok vzniku: 2008

Délka: 87 minut

Původní název: Balls Out: The Gary Houseman Story

Světová premiéra: 8. února 2008 – Německo (European Film Market)

Režie: Danny Leiner

Scénář: Andy Stock, Rick Stempson

Produkce: Graham Larson, Danny Leiner, Peter Morgan, Michael G. Nathanson, John Penotti, Seann William Scott, Fisher Stevens, Tim Williams

Hudba: John Swihart

Kamera: Rogier Stoffers

Střih: Matthew Rohrs

Kostýmy: Leeann Radeka

Společnost: O.N.C. Entertainment / GreeneStreet Films

Natáčeno: Austin, Texas, USA / Dripping Springs, Texas, USA / Taylor, Texas, USA

Hrají: Seann William Scott (Gary Houseman), Randy Quaid (trenér Lew Tuttle), Leonor Varela (Norma Sanchez), Brando Eaton (Mike Jensen), Ryan Simpkins (Amy), Allen Evangelista (Maricar), Bryan Aguinaga (Mourner), Max Alpar (vedoucí týmu Southpoint), Brent Anderson (Bill Jenson), Deke Anderson (Gil Houseman), Chandler Canterbury (mladý Gary Houseman), Colby Canterbury (mladý Dwight Houseman), JenelleRae Cardenas (fanynka tenisu), Justin Chon (Joe Chang), Emily Cunningham (plačící dívka), Tiger Darrow (studentka), Eduardo DeLeon (Juan Garcia, Mexičan), Remington Dewan (Paul), a další

 

Údaje o DVD neznámé:

 

Zvuk:

Titulky:

Obraz: barevný (podle imdb.com 2,35:1)

Bonus: