DVD edice – Zavražděné děti

DVD edice postupně uvádí tituly z oznámeného seznamu a dnes ve středu 3. března 2010 se dostalo na horor Zavražděné děti za 49,- Kč. Žádné tajemství nezůstane ukryto navždy. Je vcelku jasné, proč vydavatel neuvádí původní názvy (v tomto případě Crazy Eights), když je s filmem spojeno sotva 40 procent v hodnocení.

Šest kamarádů se potká po dvaceti letech na pohřbu svého společného kamaráda z dětství. Když prohledávají dům svého zesnulého kamaráda, najdou mapu.

 

 

 

Ta je přivede na místo, kde před dvaceti lety zakopali tajnou schránku. Když schránku vykopou, jsou v šoku. Jsou v ní ostatky dítěte.

 

 

Na mysli jim vytane vzpomínka, která je může jednoho po druhém zabít, stejně jako je může udržet při životě.

 

 

Těch pár komentářů moc optimismu nevzbuzuje, obsahují takové formulace, jako podívat se znovu na tak bídný film bych už odvahu neměl, nebo i má sestra řekla, že je to stupidita či už samotné nízkorozpočtové exteriéry nahání strach

 

Žánr: Horor

Země původu: USA

Rok vzniku: 2006

Délka: 80 minut

Původní název: Crazy Eights

Světová premiéra: 31. října 2006 – USA

Režie: James Koya Jones

Scénář: Dan DeLuca, James Koya Jones, Ji-un Kwon

Produkce: Dan DeLuca, Vicky Clark Jennings, James Koya Jones, John Kaila, Kurt Uebersax, Rick Whealen

Hudba: Olivier Glissant, Chuck Hammer, Nick Nolan

Kamera: Stephen M. Lyons

Střih: James Koya Jones, Ji-un Kwon

Společnost: IKM Productions / Ikoya Productions

Natáčeno: Crownsville, Maryland, USA

Hrají: Dina Meyer (Jennifer Jonesová), George Newbern (otec Lyle Dey), Traci Lords (Gina Conteová), Dan DeLuca (Wayne Morrison), Frank Whaley (Brent Sykes), Gabrielle Anwar (Beth Pattersonová), Christine Eads (zdravotní sestra), Stephen Szibler (sluha), Michael Gabel (Dr. Pike), Cheryl Scungio (matka Jennifer), Karen Beriss (Karen), Joe Hansard (doktor), James A. Ray (Jimmy Ray), Chloe J. Lindsey (pacient v nemocnici), Linda Delpierre, Kaitlyn E. Lindsey (pacient v nemocnici), Rick Whealen, Joshua Whealen, a další

 

Údaje o DVD neznámé:

 

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky:  

Obraz: barevný (podle imdb.com 2,35:1)

Bonus: