North Video – Vampýr v Las Vegas

Aby těch neštěstí nebylo málo, na jednom DVD North Video se v březnu 2010 mihl trailer na film Vampír v Las Vegas. Opět lze pouze konstatovat, že nějaké datum vydání je ve hvězdách, ale pokud se jedná o tenhle film, vím dopředu, že příslušných 49,- Kč rád ušetřím. 13% na csfd.cz hovoří za vše… Čas oponou trhnul, a to tak, že hodně. Film se objevil v edičních plánech téměř po roce s plánovaným datem vydání 12. ledna 2011, se ztvrdlým názvem Vampýr v Las Vegas a v digipacku za 69,- Kč.

Obvykle jsou za prostitucí a obchodem s lidmi monstra, ale v tomto případě je to tak doslova.

Syn hrabě Draculy již několik let pracuje na cestě, jak se stát vládcem světa v noci i ve dne.

Sylvian by se rád stal guvernérem Nevady. Volby se blíží, ale čas je proti němu. Potřebuje speciální sérum, které by mu pomohlo přežít na denním světle – je totiž upír. Má sice doktora, který na séru pracuje, ale chybí správná krev.

Proto v ulicích Las Vegas probíhá usilovné hledání dokonalé a vzácné krevní skupiny. Do města právě přichází Jason, aby se rozloučil se svobodou. Nemá tušení, že právě on je vyvolený. Že jeho krev má pomoci Sylvianovi nejen vyhrát volby, ale také umožnit zotročit celé lidstvo.

Zahraniční komentáře konstatují, že tak špatný film aby člověk pohledal. Hrozný příběh, mizerné efekty, špatný herec v hlavní roli a ti ostatní ještě horší. Prý je to jak pornofilm bez jakéhokoli sexu…

A najít o takových titulech alespoň pár kloudných informací je vlastně nemožné, Obrázky jsou ze zmíněného traileru až na jednu výjimku, jakés takés informace podává jen imdb.com.

A nyní je tedy možno doplnit oficiální verzi z obálky:

Kdo přijde do Vegas, zemře ve Vegas.

Tři kamarádi, Dino, Eddie a Jason se chystají do Vegas na rozlučku se svobodou, protože Jason se má za dva týdny ženit. Tři sta let starý upír Sylvian se svou smečkou se usadil právě v Las Vegas, kde se chce ucházet o úřad guvernéra. Stále mu však v cestě stojí jeho problém se slunečním světlem. Angažuje proto dr. Van Helmovou, aby pro něj vyvinula speciální sérum, po kterém pro něj sluneční svit nebude smrtelný. Sérum se sice vyrobit podaří, ale Sylvianovi štěstí nepřinese, neboť mezitím přeměnil v upíra Jasonovu snoubenku Rachel a Jason se mu chce krutě pomstít.

Zadní strana obalu

Žánr: Horor

Země původu: USA

Rok vzniku: 2009

Délka: 82 minut

Původní název: Vampire in Vegas

Režie: Jim Wynorski

Scénář: Nicholas Davidoff

Produkce: Danny Dimbort, Steve Goldenberg, Avi Lerner, Rob Sanchez, Trevor Short

Kamera: Kelly Richard

Společnost: Nu Image Films

Hrají: Tony Todd (Sylvian), Delia Sheppard (Dr. van Helm), Edward Spivak (Jason), Sonya Joy Sims (Rachel), Frankie Cullen (Cino), Brandin Rackley (Nikki), Jonathan Conrad (Eddie), Ted Monte (detektiv Stanton), GiGi Erneta (detektiv O’Hara), Joey Napoli (Gilbert), Somer Noel (dívka), Matt Clendenin (chlapec), Bill Sunflower (Renfield), Marie Jones (zdravotní sestra #1), Natasha La Brie (zdravotní sestra #2), Paul Logan (Milo), Dannon Green (manažer), Chris De Christopher (detektiv Franklin), Steve Goldenberg (ochranka #1), Rob Sanchez (ochranka #2), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1, 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný 16:9

Bonus: