Špidla Data Processing – Ptáčci

V pátek 12. března 2010 se opět dostalo i na celorodinnou počítačovou zábavu, Špidla Data Processing nabízí další ze svých her Ptáčci za 49,90 Kč. Dokážete se postarat o malinká ptáčata? Vyzkoušejte si, jaké to je, mít ptačí školku! Logická hra pro malé i velké.

Ptačí maminky po celém světě jsou už unavené z věčného shánění potravy a hlídání svých potomků, takže vám je přenechávají do péče!

 

Ve hře Ptáčci se ocitnete v roli čápa, který si otevře školku a stará se v ní o malé ptáčky. Ačkoliv vaši péči nemůže ohrozit nic zvenku, starání se o několik mláďat najednou také není jednoduché. Musíte připravovat jídlo, nosit vodu, zpívat ukolébavky a dokonce malé ptáčky zabavit.

 

Pokud nebudete dostatečně rychlí a pozorní k potřebám svých opeřených přátel, jejich uspokojení bude klesat a vy nezískáte dostatek bodů k rozšiřování svých služeb. Ale když se vám povede dobře, budete si moci koupit vybavení, které vám pomůže připravovat jídlo a vodu rychleji. Vaše školka tak může být široko daleko nejlepší.

 

Užijte si:

 

– Starejte se o více mláďat

– Naučte se používat nové schopnosti

– Pracujte i v dalších školkách

– Dokončete tucty každodenních úkolů

– Bezplatné aktualizace na nové verze

– Bezplatná zákaznická podpora

 

Skvělá logická hra s jedinečnou atmosférou. Potěšení pro celou rodinu zaručeno.