Špidla Data Processing – Bezhlavý jezdec (PC hra)

Ve čtvrtek 13. února 2014 bude v nabídce další z premiérových počítačových her společnosti Špidla Data Processing, za 59,90 Kč tentokrát hororově laděná hledačka Bezhlavý jezdec v tradiční edici Hráčův ráj.

Na chladném severu, poblíž horního toku řeky Hudson, leží městečko Sleepy Hollow. A jak se často stává, malé místo skrývá velké tajemství. Právě zde totiž jednoho obyčejného večera započal řetěz krvavých událostí. Tajná svatba a nečekaná poslední vůle přivodily hrozné prokletí. Strašlivá legenda se stala skutečností. Jáma pekel se otevřela a netvor se navrací!

– napínavý příběh

– nádherná grafika

– český dabing

 bezhlavy_jezdec_00

bezhlavy_jezdec_01

bezhlavy_jezdec_02

bezhlavy_jezdec_03

bezhlavy_jezdec_04

bezhlavy_jezdec_06

bezhlavy_jezdec_07

bezhlavy_jezdec_08

Píše se rok 1799 a vy se vydáváte do Sleepy Hollow, nevýznamného amerického městečka, ležícího u řeky Hudson. Dochází zde totiž k záhadným vraždám. Za poslední tři týdny přišli tři lidé o život. A nejenom o něj. Všem obětem byla useknuta hlava – ta se však nenašla.

Začínají se šířit zvěsti o tom, že to má na svědomí nemrtvý bezhlavý jezdec. Odkus se vzal a proč sbírá tyto lidksé trofeje? Na to již musíte přijít vy, detektiv.

Pusťte se do vyšetřování. Prozkoumejte město. Najděte způsob, jak odhalit, kdo za tím vším stojí. Vypátrejte pravdu, detektive!

Zadní strana