Magic Box – Disney Junior – Mickeyho klubík: Minnie a salón pro mazlíčky

V neděli 9. února 2014 přistane v trafikách další katalogová novinka společnosti Magic Box, za 199,- Kč tentokrát dětský titul Disney Junior – Mickeyho klubík: Minnie a salón pro mazlíčky. Roztomilost vyhrává.

Ať už máte rozverné štěňátko, veselou žabku nebo hopsajícího králíčka, nový Minnie Salón pro mazlíčky je tu otevřen pro vaše zvířátka a nová dobrodružství.

Všichni kamarádi z Klubíku k Minnie vodí zkrášlit své domácí mazlíčky a připravit je na Plutovu přehlídku mazlíčků. Vykoupat, načesat a vytrénovat tolik zvířátek není jen tak! Minnie potřebuje pomoc! Naštěstí je tu Mickey a jeho parta kamarádů. Co se ale nestalo? Ztratila se tři roztomilá koťátka! Mickey musí použít správné Myškavěci a bude potřebovat také vaši pomoc, aby je našel dřív, než slavná přehlídka začne! Kdo asi získá první cenu? Nechte se překvapit. Přes dvě hodiny se budete jen bavit, zpívat a dokonce vás čekají tři epizody navíc. Minnie a Salón pro mazlíčky je vymazlený dáreček jen pro vás!  

Epizody na DVD:

1. Salón pro mazlíčky (114. Minnie’s Pet Salon -5. sezóna, 2. díl – 22. listopadu 2013)

2. Daisy a domácí mazlíčci

3. Hlídání štěněte s Plutem

4. Donaldovy kachny

5. Pluto na stopě

Zadní strana

Žánr: Animovaný / Pohádka / Dětský

Země původu: USA

Rok vzniku: 2013

Délka: 150 minut

Původní název: Mickey Mouse Clubhouse: Minnie’s Pet Salon

Režie: Donovan Cook

Produkce: Rob Laduca, Mark Seidenberg

Hudba: Mike Himelstein, Michael Turner

Společnost: Walt Disney Television Animation

V českém znění: Michal Michálek, Eva Spoustová, Jan Vondráček, Pavel Franek, Hana Krtičková, Ota Jirák, Ludmila Molínová, Bohuslav Kalva, Ondřej Izdný, a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: anglicky

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (1,78:1)

Bonus: Krátké ukázky