Magic Box – Láska na inzerát

Jestli on se neblíží nějaký ten svátek, třeba něco kolem zamilovanosti či co… Uváděné tituly se začínají hemžit slovem láska, Valentýn je prostě za dveřmi. Ve středu 12. února 2014 společnost Magic Box nabídne za 149,- Kč do nového kabátku s logem WB Zamilované filmy převlečený starší titul (nabízen od roku 2008) Láska na inzerát. Chyť ho a nepouštěj!

Pohledná a zachovalá pětatřicátnice, učitelka v mateřské školce Sarah Nolanová, je osm měsíců rozvedená, deprimovaná a bez vyhlídky na rande. Pro její rodinu je to nekonečně dlouhá doba, a poněvadž s ní mají jen ty nejlepší úmysly, rozjedou plán, jak jí opět udat. Operaci vedou její sestry Carol a Christine, které za ni vyplní profil na seznamovacím serveru a přidají inzerát se značkou: „Musí milovat psy“.

laska_na_inzerat_01

laska_na_inzerat_02

laska_na_inzerat_03

laska_na_inzerat_04

Teď má Sarah spoustu schůzek s podivíny, fňukaly, zhýralci a slizouny – a s Jakem. Duchaplným stavitelem lodí, jehož představa opravdové lásky čerpá z Doktora Živága. Jake je atraktivní, chytrý a možná až příliš citový. Právě proto s ním Sarah nechce jít na další schůzku. Mezitím dojde v její práci k dalšímu setkání – s nedávno rozvedeným otcem jednoho z jejích svěřenců Bobem. Bob je okouzlující, uvolněný, prostě dokonalý. Není to však všechno příliš krásné, než aby to byla pravda?

Původní obal

Čeká vás vtipný scénář a neodolatelné hvězdy v hlavních rolích (včetně Christophera Plummera jako Sářina otce, který splétá svou vlastní obsáhlou síť internetové romantiky a Stockard Channing v roli jeho nové přítelkyně) Tato romantická komedie je stejně skvělá a překvapivá jako úspěšná schůzka naslepo. Od pravé lásky vás může dělit jen jedno kliknutí myši.

Na csfd.cz 58 procent: Takových „odlehčených“ a „příjemných“ komedií vypadne z Hollywoodu několik tuctů ročně a tuhle nezachrání ani hezcí herci. Nenadchne a ani neurazí.

Zadní strana

Žánr: Romantický / Komedie

Země původu: USA

Rok vzniku: 2005

Délka: 94 minut

Původní název: Must Love Dogs

Světová premiéra: 21. července 2005 – USA, Hollywood

Kinopremiéra v ČR: 3. listopadu 2005

Režie: Gary David Goldberg

Námět: Claire Cook (román)

Scénář: Gary David Goldberg

Produkce: Duane A. Dahl, Gary David Goldberg, Brad Hall, Julie Ragland, Ronald G. Smith, Jennifer Todd, Suzanne Todd

Hudba: Craig Armstrong

Kamera: John Bailey

Střih: Roger Bondelli, Eric A. Sears

Kostýmy: Florence-Isabelle Megginson, Gamila Smith

Společnost: Warner Bros. / Team Todd / Ubu Productions

Natáčeno: Los Angeles, Kalifornie, USA / Malibu Lake, Kalifornie, USA / Park Boulevard, Columbia/Warner Bros. Ranch – 411 North Hollywood Way, Burbank, Kalifornie, USA / Stage 20, Warner Brothers Burbank Studios – 4000 Warner Boulevard, Burbank, Kalifornie, USA

Hrají: Diane Lane (Sarah Nolanová), John Cusack (Jake), Elizabeth Perkins (Carol), Christopher Plummer (Bill), Dermot Mulroney (Bob), Stockard Channing (Dolly), Ali Hillis (Christine), Brad William Henke (Leo), Julie Gonzalo (June), Glenn Howerton (Michael), Ben Shenkman (Charlie), Jordana Spiro (Sherry), Kirk Trutner (mladík), Victor Webster (Eric), Michael Spound (Marc), Will McCormack (Jason), Ted Griffin (Bill Jr.), Marylouise Burke (teta Eileen), Brad Hall (Stanley), Bobby Coleman (Austin), Emma Prescott (Molly), Jaden Sorensen (Justin), Will Rothhaar (Jeremy), Tony Bill (Walter), Patrick St. Esprit (Marshall), Josh Stamberg (Lennie), Anoush NeVart (paní Parseghianová), Krikor Satamian (pan Parseghian), Jon Lindstrom (Peter), Patrick Fabian (Donald), Steve R. Schirripa (Vinnie), Bess Wohl (Rebecca), Laura Kightlinger (Marcia), Rubria Martins-Negrao (Sonia), Colin Egglesfield (David), Suzy Nakamura (Mai), Jamie Denbo (Bertha), Miles Hull (Timmy), Amy Kidd (Jennifer), Ted Detwiler (kluk na lodi), Kate McClafferty (kormidelnice), Shana Hiatt (hosteska), Mary Castro (striptérka), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky, maďarsky

Titulky: česky, anglicky, maďarsky

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (2,40:1, podle imdb.com 2,35:1)

Bonus: Přidané scény s komentářem scenáristy a režiséra, Přihraj mi to hovězí, Zkažené záběry, Filmová upoutávka