Špidla Data Processing – Puzzle Deluxe (PC hra)

 

Ve čtvrtek 18. března 2010 je k dostání další z počítačových her nejen pro děti od vydavatelství Špidla Data Processing. Titul Puzzle Deluxe zakoupíte za 49,90 Kč. Zábavná logická hra pro celou rodinu.

 

 

Vyzkoušejte zbrusu nové puzzle a objevte, že i ověřená zábava jde ještě zlepšit. Budete skládat obrázky z různých počtů dílků – navíc však budete hrát o čas a důležité body. Každým vítězstvím získáte nové obrázky a úrovně. Poskládejte si skvělou zábavu a pojďte se bavit! 

 

– více než 100 puzzlí

– nádherné obrázky

– pro začátečníky i pokročilé 

 

Puzzle Deluxe přináší nebývalé osvěžení do oblíbené hry. Vedle klasického skládání rozházených kousků tak můžete vyzvat k souboji i čas. Střípky skládanky plují kolem hrací plochy a vaším úkolem je včas je uložit na správné místo. Začnete hrát na velmi jednoduchých úrovních. 

 

Za dobrou hru budete odměněni body, které vám odemknou složitější a atraktivnější skládačky. Po zkušenostech z jednoduchých úrovní se brzy stanete nepřemožitelnými šampióny. K úspěchu vám pomohou také bonusy objevující se mezi obrázky. 

 

Budete-li chtít, jednoduše přepnete na odpočinkový režim a kousky skládanky se zastaví. Puzzle Deluxe vám zaručeně přinese spoustu zábavy a pohodových chvilek. Pojďte hrát teď hned! 

 

Obal nového vydání 

 

Zadní strana

 

Požadavky:

 

– MS Windows

– Pentium 1000 nebo vyšší

– 128 MB RAM

– zvuková karta

– 32 MB video karta