Fragment – Diktáty na CD

Dnes v sobotu 20. března 2010 se na pultech objevilo další překvapení, vydavatelství Fragment využívajíce popularity nekonečného Nováckého seriálu nabízí za 69,- Kč titul Diktáty na CD – Český jazyk. Určeno pro 6. až 9. ročník ZŠ a víceletá gymnázia, s přílohovou brožurou se správnými texty a především s Hanou Maciuchovou jako učitelkou Miriam Hejlovou z ulice, která zmiňované diktáty předčítá.

Procvičte si diktáty s Miriam Hejlovou z Ulice…

 

Pořád si nejste jisti, kde napsat jaké i/y? Plete se vám mě a mně? Nevíte si rady s velkými písmeny? Kdo jiný by vám měl pomoci, než jedna z nejznámějších a nejoblíbenějších učitelek českého jazyka?

 

Procvičte si český jazyk na diktátech, které vám přečte paní Hana Maciuchová v roli učitelky Miriam Hejlové ze seriálu Ulice! 

 

Připravte si tužku a papír, napište slovo „diktát“… a zmáčkněte PLAY! Na CD (ve formátu MP3) přiloženém k této knize najdete 40 diktátů pro 6.-9. ročník ZŠ. Náležitý pravopis problematických slov si rychle ověříte, pokud v knize nalistujete příslušný diktát. Pro každý ročník je určeno 10 diktátů, každý z nich stihnete napsat přibližně za 10 minut. A diktáty pro Vás už nebudou noční můrou!

 

– 40 diktátů na MP3 pro 6.-9. ročník ZŠ

– rychlá kontrola správného řešení

– pro každý ročník 10 diktátů, každý na 10 minut

– příloha se správnými texty

 

Všechny diktáty čte Hana Maciuchová.