Filmag horor – Vamp

Filmag ve středu 24. března 2010 tasí za 45,- Kč v ediční řadě Horor další hvězdné jméno, ve filmu Vamp nám představí Grace Jones. Sex, krev a upíři.

Hororová komedie v nejlepší tradici 80. Let s hvězdnou Grace Jones (Vyhlídka na vraždu).

 

Keith a Vic jsou dva mladí přátelé, kteří víc než po čemkoli jiném touží po vstupu do studentského bratrstva. Podmínka je jasná, musí pro své budoucí kolegy sehnat na večer prvotřídní striptérky.

 

Avšak co čert nechtěl, bar, který si mladíci vyberou pro uskutečnění svého plánu, je toho večera plný upírů. Z mladické nerozvážnosti se rázem stává boj o holý život a to i navzdory faktu, že smrt tu vlastně není až taková tragédie. A únik není možný – v zádech mají gang, který proti sobě stihli poštvat za krátkou chvíli v centru.

Z traileru 

Z traileru

Z traileru

Z traileru 

Další z průměrně hodnocených filmů, ke kterým těžko najít nějaký komentář. Ale najdou se i tací, kteří film opravdu shlédli a komentovali.

Žánr: Horor / Komedie

Země původu: USA

Rok vzniku: 1986

Délka: 92 minut

Původní název: Vamp

Světová premiéra: 18. července 1986 – USA

Režie: Richard Wenk

Scénář: Donald P. Borchers, Richard Wenk

Produkce: Donald P. Borchers

Hudba: Jonathan Elias

Kamera: Elliot Davis, Douglas F. O’Neons

Střih: Marc Grossman

Kostýmy: Betty Pecha Madden

Společnost: Balcor Film Investors / Planet Productions

Natáčeno: Los Angeles, Kalifornie, USA

Hrají: Chris Makepeace (Keith), Sandy Baron (Vic), Robert Rusler (AJ), Dedee Pfeiffer (Amaretto), Gedde Watanabe (Duncan), Grace Jones (Katrina), Billy Drago (Snow), Brad Logan (Vlad), Jim Boyle (vůdce bratrstva), Larry Spinak (student), Eric Welch (student), Stuart Rogers (student), Gary Swailes (prodejce ponožek), Ray Ballard (majitel kavárny), Paunita Nichols (Maven), Trudel Williams (dračí dívka), Marlon McGann (Přilba), Thomas Bellin (Shorty), Leila Lee Olsen (Seko), Hillary Carlip (Jess), Francie Swift (Dominique), Tricia Brown (Candi), Naomi Shohan (barmanka), Janeen Davis (barmanka), Tanya Papanicolas (číšnice), Robin Kaufman (dívenka), Hy Pyke (recepční), Bob Schott (vůdce gangu), Adam Barth (Drak), Bill Morphew (Drak), Simmy Bow (Bum), Roger Hampton (policista), Julius LeFlore (řidič náklaďáku s odpadky), Greg Lewis (řidič autobusu), Dar Robinson (hlídač), a další

 

Údaje o DVD:

 

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL 4:3 (1,33 – podle imdb.com 1,85:1)

Bonus: ?