Špidla Data Processing – Loď nářků (PC hra)

Další čtvrtek, další hra společnosti Špidla Data Processing.  Konkrétně 13. března 2014 vychází v edici Hráčův ráj hledačka Loď nářků za 59,90 Kč.

Vyplouváte do neznáma na zkušenou. Za novým a lepším životem. Sotva však nasednete na palubu zaoceánské lodi, začíná nelítostný boj o vaší duši. Pokud prohrajete, ztratíte vše. Ale pokud zvítězíte, zachráníte desítky životů. Jaký osud si zvolíte?

– tajemný příběh plný duchů

– komiksová grafika

– spousty logických meziher

lod_narku_01

lod_narku_02

lod_narku_03

lod_narku_04

lod_narku_05

lod_narku_06

lod_narku_07

lod_narku_08

Píše se rok 1972 a mladá Natálie hodlá změnit svůj život k nepoznání. Chystá se odplout pryč. Začít jinde znovu a lépe. Nic se jí totiž nedaří. Smůla se jí neustále lepí na paty. A nejinak je tomu i dnes. Poslední loď jí odplouvá přímo před nosem. Nakonec však přemluví jiného kapitána, aby ji vzal na palubu své lodi a odvezl ji do Ameriky.

Natálie ale netuší, že na palubě se ukrývá také jeden nezvaný návštěvník, který hned druhý den uvězní duše posádky uvnitř starobylé amfory. Jí jediné se nic nestane. Jak osvobodit kapitána a dostat na svobodu i celou jeho posádku? Jak to, že ona žije? Kdo a nebo co ji ochránilo? A jak znovu přimět k věčnému spánku nadpřirozenou bytost, skrývající se uvnitř tajemné nádoby? Na tyhle a další otázky musíte najít odpověď.

Čeká vás jeden zapeklitý úkol za druhým. Podaří se vám je všechny vyřešit? Hledejte. Pátrejte. Najděte způsob, jak osvobodit všechny uvězněné duše dříve, než bude pohlcena i ta vaše! Na nic nečekejte. Nastupte na palubu a pojďte si hrát. Právě vyplouváme!

Zadní strana