Špidla Data Processing – Záchvěv: Pod vlivem měsíce (PC hra)

Ve čtvrtek 27. března 2014 se na pultech ocitne další titul společnosti Špidla Data Processing, tentokrát to bude za 59,90 Kč hororová počítačová hledačka Záchvěv: Pod vlivem měsíce v edici Hráčův ráj.

Stalo se to velmi dávno… Některé věci se však prostě nezapomínají. Je čas splatit staré dluhy…

– strašidelná atmosféra
– spousta hledání a hlavolamů
– napínavý příběh

zachvev_pod_vlivem_mesice_01

zachvev_pod_vlivem_mesice_02

zachvev_pod_vlivem_mesice_03

zachvev_pod_vlivem_mesice_04

zachvev_pod_vlivem_mesice_05

zachvev_pod_vlivem_mesice_06

zachvev_pod_vlivem_mesice_07

zachvev_pod_vlivem_mesice_08

Nikdo na světě toho pro mě neudělal tolik jako právě René. Vděčím mu za vše. I za svůj život. Bez něj bych nejspíše zemřel hlady uprostřed nelítostné divočiny. I když jsem nebyl jeho vlastní potomek, ujal se mě a umožnil mi prožít spokojený život. Ukázal mi, co to znamená domov. Léta plynula a já rostl jako z vody. Už od mala jsem se chtěl stát lékařem a pomáhat druhým. Přesně jako René. Nedlouho poté, co jsem završil svá doktorská studia, mě však zaskočila nečekaná zpráva. René je nezvěstný. Nikdo ho již několik dní neviděl.

Mám obavy o jeho život. Bez meškání se vydávám pátrat po jeho osudu. Po letech se vracím domů. Přesto mě zde nečeká zrovna vřelé přivítání. Po cestě můj povoz napadne vlk – splaší mého koně a já si div nezlámu vaz. A sotva se vydrápu na nohy, stojí ono krvelačné zvíře přede mnou. Po malých krůčcích se přibližuje ke mně a …

Chcete vědět, jak tohle dobrodružství dopadne? Tak si zahrajte Záchvěv a ponořte se naplno do hororového příběhu!

Zadní strana