Magic Box – Doktorka Plyšáková: I malé objetí stačí

Společnost Magic Box ve čtvrtek 3. dubna 2014 nabídne v trafikách další výběr epizod z líhně Disney Junior, za 149,- Kč bude ke koupi DVD Doktorka Plyšáková: I malé objetí stačí. Nejsladší pohlazení na světě!

Léčení je legrace!

Když vaše oblíbené hračky potřebují spravit, spolehněte se na nejlepší hračkovou doktorku ve městě – doktorku Plyšákovou – uzdraví i pohladí!

Doký, Vlnka, Plýša a všichni kamarádi pro vás mají dvě hodiny zábavy a písniček! Skočte do vany s urozeným rytířem! Sira Kirbyho totiž pěkně svědí jeho umolousané brnění a potřebuje pořádnou koupel se spoustou bublin a legrace, aby se zas blýskal jako nový! Proskočte se s akční Kikou novou hračkou, kterou má Doktorka Plyšáková až z Japonska a roztančete to s Bellou balerínou! …a ještě mnohem víc! Přidejte se k nám a pamatujte, každý máme někdy nějako tu bolístku, ale někdy stačí i malé objetí!

Epizody:

1. O rytíři

2. Může za to déšť

3. Nová holka

4. Lekce tance

5. Bodláky

Zadní strana

Žánr: Animovaný / Dětský

Země původu: USA / Irsko

Rok vzniku: 2011

Délka: 110 minut

Původní název: Doc McStuffins: A Little Cuddle Goes A Long Way

Světová premiéra: 23. března 2012 – USA / Velká Británie

Režie: Norton Virgien, Maria Estrada

Scénář: Chris Nee, Noelle Wright, Sascha Paladino, Kent Redeker, Sharon Soboil, Corey Powell, Michael Rabb, Bradley Zweig, Carin Greenberg Baker

Produkce: Gillian Higgins, Cathal Gaffney, Chris Nee, Theresa Meyer, Darragh O´Connell

Hudba: Stuart Kollmorgen

Kamera: Richard Keane

Střih: Seamus O’Toole, Alan Moran

Společnost: Brown Bag Films

Hlasy v původním znění: Kiara Muhammad (Doc McStuffinsová), Lara Jill Miller (Lambie), Jaden Betts (Donny McStuffins), Robbie Rist (Stuffy), Loretta Devine (Hallie), Caitlin Carmichael (Alma), Jess Harnell (Chilly), Kylee Anderson (Emmie), a další…

V českém znění: Marika Šoposká (Doký), Jana Zenahlíková (Vlnka), Libor Terš (Plýša), Regina Řandová (Hallie), Tomáš Juřička (Mrázek), Jakub Němčok (Donny)

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: anglicky

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (1,78:1)

Bonus: krátké ukázky