Špidla Data Processing – Pomsta ducha: Soumrak nad Beaconem (PC hra)

Ve čtvrtek 10. dubna 2014 nabízí vydavatelství Špidla Data Processing další z novinkových počítačových her Pomsta ducha – Soumrak nad Beaconem. Hledačka v edici Hráčův ráj je ke koupi za 59,90 Kč.

Jak daleko zajdete, abyste získali zpět svou jedinou lásku? Dokážete obelstít smrt? Zachraňte sebe i své blízké dřív, než starodávné zlo ovládne vaši duši!

Prohledejte zrádné lokace se skrytými objekty a řešte výjimečné hádanky!

pomsta_ducha_01

pomsta_ducha_02

pomsta_ducha_03

pomsta_ducha_04

pomsta_ducha_05

pomsta_ducha_06

pomsta_ducha_07

pomsta_ducha_08

 

Na prahu smrti byla spisovatelka píšící romány o záhadách, Adora Graves, posedlá dokončením svého posledního detektivního příběhu, Rituálu Zmrtvýchvstání. Román, který by se měl stát bestselerem, se zakládá na starobylém spise, který Adora nalezla. Ani náhodou však nemohla tušit, jaké bude mít její psaní následky.

Nyní je město Beacon zahaleno ve zlověstné mlze, která vymývá mozky všem obyvatelům města. A vy se nešťastnou náhodou ocitnete uvězněni v tomto prokletém městě.

Dokážete se zbavit temnoty a porazit zlého ducha, který byl vypuštěn umírající spisovatelkou? Zjistěte to ve hře Pomsta ducha – Soumrak nad Beaconem, v děsivé adventuře se skrytými objekty!

Požadavky: Windows XP/Vista/7/8, procesor 2 GHz a vyšší, 2 GB RAM, DirectX, 487 MB volného místa na disku. Doporučena je myš a zvuková karta.

Zadní strana