Špidla Data Processing – Tajemství šesti moří

Ve čtvrtek 1. dubna 2010 opět přichází Špidla Data Processing za 49,90 Kč s nabídkou počítačové hry pro celou rodinu Tajemství šesti moří. Naučíte se hrát za dvě minuty, zábava vydrží týdny. 

Podmořský život je v ohrožení! Vydejte se na pomoc rybičkám a osvoboďte je od ničivých strojů. K vítězství vám pomůže úžasná ponorka, která neušetří žádného nepřítele. Za vaši šikovnost a odvahu získáte bohatou odměnu. Na nic nečekejte a pojďte se bavit!

 

– akční hra pro celou rodinu

– skvělá grafika a hudba

– dokonalá zábava zaručena

 

Tajemství šesti moří vás přenese do 23. století, kdy lidstvo stojí na pokraji přírodní katastrofy. Moře je plné bláznivých strojů, které je třeba za každou cenu zlikvidovat. Lidé hledají dobrovolníky, kteří usednou do jedinečných ponorek a pomohou zachránit podmořský život. Přidejte se na stranu dobra – skvěle se přitom pobavíte.

 

Jste kapitánem speciální ponorky, která slouží k likvidaci nebezpečného odpadu v moři. Vašim úkolem je střílet barevné koule do správných kombinací. Každý úspěšný zásah znamená bezpečnější moře. Podaří-li se vám navíc zachránit dost rybiček, získáte extra odměnu. Vítězství nad stroji je na dosah – pojďte hrát a bavte se!