Česká multimediální – Božena Němcová: O perníkové chaloupce a další pohádky (CD)

V pátek 2. dubna 2010 na CD z produkce společnosti Česká multimadiální další zástupce mluveného slova za 49,90 Kč. Výcuc z předchozí MP3 produkce nese tentokrát jméno Božena Němcová – O perníkové chaloupce a další pohádky

Tři poctivé české pohádky.  

Tradiční pohádka O Perníkové chaloupce vždy potěší srdce dětí i dospěláků. Prožijte dobrodružství Honzíka a Marušky a buďte s nimi při napínavém útěku před Ježidědkem i při šťastném setkání s pradlenou. Odměnou vám bude potěšení z dobrého konce a další dvě pohádky navíc!

 

Oblíbený příběh o Jeníčkovi a Mařence zná snad celý svět. Vydejte se s nimi do hlubokého lesa a staňte se svědky pohádky, která vždy zaručeně pobaví.

 

V pohádce Bratr a sestra potkáte zlou macechu – čarodějnici, která zakleje bratříčka v beránka a sestřičku ve zlatou husu. Naštěstí se předtím do sestřičky stačí zamilovat mladý zeman Štěpán. Pravá láska je mnohem silnější než jakékoliv kouzlo, a vy se tak můžete těšit na dobrý konec.

 

Ve třetí pohádce se dozvíte, jak král Miroslav zbavil pýchy krásnou, ale velice pyšnou princeznu Krasomilu. Vydá se za ní jako chudý učitel a láska na sebe nenechá dlouho čekat. Svatba je ovšem podmíněna tím, že Krasomila odejde ze zámku. Podaří se princeznu zcela napravit? A jak dlouho bude Miroslav skrývat svou pravou tvář?

 

Pojďte si poslechnout příběhy plné lásky a dobrých konců – zaručeně se při nich pobavíte.