Magic Box – Lemonade Mouth

Podle distribučního plánu PNS figuruje v pondělí 28. dubna 2014 v trafikovém rozvozu další titul společnosti Magic Box, kterým je za 99,- Kč DVD s televizní Disneyovskou produkcí Lemonade Mouth. Buď slyšet! Buď silný! Buď hrdý!

Jedinečná rozšířená hudební scéna!

Je čas to naplno rozbalit a rozproudit zábavu se zbrusu novým Disneyho filmem, ve kterém hlavní roli hrají Bridgit Mendlerová a Adam Hicks. Ve filmu navíc uslyšíte deset báječných nových písní!

lemonade_mouth_01

lemonade_mouth_02

lemonade_mouth_03

lemonade_mouth_04

Pět nejdrzejších prváků musí zůstat po škole a nejprve se zdá, že nemají vůbec nic společného. Díky hudbě si ale mezi sebou vytvoří pevné vztahy a zjistí, že dohromady tvoří tu nejzajímavější kapelu v dějinách. Tváří v tvář různým překážkám si Olivia, Stella, Wen, Mohini a Charlie uvědomí, že když si budou vzájemně důvěřovat a nevzdají se svých snů, dokáží velké věci!

Váš svět se změní v jeviště při sledování Lemonade Mouth: rozšířené verze, doplněné o skvělou hudební scénu. Život je jako jízda na horské dráze – tak nasedněte!

Na csfd.cz 61 procent: Idylická cukrkandlovka, kde jsou všichni krásní, talentovaní a úspěšní. V rámci žánru to lepší, co je k vidění a slyšení.

Zadní strana

Žánr: Hudební / Rodinný

Země původu: USA

Rok vzniku: 2011

Délka: 107 minut

Původní název: Lemonade Mouth

Světová premiéra: 15. dubna 2011 – USA

Kinopremiéra v ČR: 14. května 2011

Režie: Patricia Riggen

Námět: Mark Peter Hughes (román)

Scénář: April Blair

Produkce: Matias Alvarez, Debra Martin Chase, Gaylyn Fraiche

Hudba: Christopher Lennertz

Kamera: Checco Varese

Střih: Girish Bhargava

Kostýmy: Mona May

Společnost: Martin Chase Productions / GWave Productions / Disney Channel

Natáčeno: Albuquerque, New Mexico, USA / Rio Rancho, New Mexico, USA

Hrají: Bridgit Mendler (Olivia), Adam Hicks (Wen), Hayley Kiyoko (Stella), Naomi Scott (Mo), Blake Michael (Charlie), Nick Roux (Scott), Chris Brochu (Ray), Shishir Kurup (Moin otec), Tisha Campbell-Martin (slečna Reznicková), Christopher McDonald (ředitel Brenigan), Bob Jesser (Wenův otec), Aimee Dale (Stellina máma), Ariana Smythe (Sydney), Caitlin Ribbans (Jules), Elise Eberle (Patty), Riti Sachdeva (Moina matka), Judith Rane (Gram), Tom Romero (pan Prichard), Leedy Corbain (Georgie), Tomas Sanchez (policista), Edward A. Duran (svalovec #1), Jermaine Washington (svalovec #2), Brendan Clark (Timothy), Paul Clark (Andrew), Scott Takeda (Stellin otec), Isaac Kappy (Mel), Pamela McCreary (sekretářka), Johnnie Hector (trenér), Phil Luna (Charlieho otec), Lora Cunningham (Charlieho máma), Ryan Montano (Tommy), Jayna Jordan Sweet (Victoria), Chiara Brokaw (Alex), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, 2.0 česky

Titulky: česky, anglicky, slovensky

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (1,78:1)

Bonus: Zpívej s námi!, Exkluzivní scéna