Špidla Data Processing – Morová rána (PC hra)

Díky státnímu svátku se již ve středu 7. května 2014 vypraví do trafik další novinka společnosti Špidla Data Processing, uváděná sice na webu vydavatele jako Morová rána – Nejmocnější lék, ale na zveřejněném obalu se honosící pouze první polovinou jména. Napínavá počítačová hledačka v edici Hráčův ráj bude koupi za 59,90 Kč.

Mor zasáhl celou Itálii. Nikdo neví, kolik lidských životů ještě padne za oběť této nemilosrdné nemoci. Klaudie má strach… Proto posadí svou jedinou dceru do kočáru a posílá jí na jediné místo, na kterém by se mohl nacházet lék – do tajemného města Zátiší. Netuší však, že nebezpečí největší číhá právě uvnitř tohoto města.

– český dabing

– nádherná grafika

– strašidelný příběh

– netradiční minihry

– magický obchod

morova_rana_01

morova_rana_02

morova_rana_03

morova_rana_04

morova_rana_05

morova_rana_06

morova_rana_07

morova_rana_08

Zátiší. Město, v němž žijí ti nejlepší vědci, lékaři… největší učenci světa. Jen zde by se mohl nacházet lék na nemoc, která hubí lidstvo po tisících. A právě do těchto míst vyslali rodiče svou jedinou dceru Lucii, aby ji uchránili před zhoubnou nákazou. Nedlouho ppté se za ní vydává i matka, Klaudie Medicejská. Dny plynou, ale ani o jedné z nich nepřicházejí žádné zprávy. A tak se mocný vévoda Medicejský rozhodne najmout vás, abyste pátrali po osudu jeho nejbližších.

Co vás čeká? Boj proti zlu a příšerám, které se skrývají za branami města. Hledání ukrytých předmětů. Více než desítka akčních úkolů, logických miniher a hledaček, které si můžete zpříjemnit artefakty nakoupenými v magickém obchodě. Během hraní totiž nalézáte a získáváte zlaté mince – a za ně lze pořídit šikovná vylepšení. A také za správné řešení získáváte ocenění.

Jste připraveni vydat se do Zátiší a vypátrat, co se stalo s Klaudií a Lucií? Dokážete překonat strach a vkročit na toto strašidelné místo a – vrátit se odtud živí?

morova_rana_back