Špidla Data Processing – Cesta za dobrodružstvím – Zlatý sen

Ve čtvrtek 8. dubna 2010 by na pultech měla čekat další z her, připravená společností Špidla Data Processing, za 49,90 Kč to má být Cesta za dobrodružstvím – Zlatý sen.

Napínavá logická hra pro celou rodinu.

 

Nelly má každý den stejný sen. Na krásné plachtenici se vydává na cestu za zlatým pokladem… Pak jednou našla mapu a dozvěděla se, že její babička byla kapitánkou pirátů. Skrývá mapa skutečně cestu k báječnému pokladu? Získejte jej spolu s Nelly! Vydejte se na dobrodružnou výpravu – získáte cennou odměnu a báječně se při tom pobavíte!

 

Úžasná grafika a hudba, plno hlavolamů pro chytré hlavičky, napínavý příběh – zábava zaručena!

 

Cesta za dobrodružstvím vás dovede z dětského pokoje až na ostrov pokladů. Po cestě budete řešit pěknou řádku hlavolamů a hledat spoustu ukrytých předmětů. Správná zábava musí být pořádně oceněna. Hromadu zlata získá ten, komu se podaří najít Zlatý sen. Zkusíte to také?

 

Babička Nelly a Tomáše měla velmi neobvyklé povolání – byla kapitánkou pirátů. Ze svých výprav si přivezla spoustu mystických předmětů, které nyní odhalují svá tajemství. Nevydají je ale každému. Aby také ano, když rozlousknutí všech záhad odkryje mapu vedoucí ke zlatému pokladu. Podaří se vám vyřešit hádanky a najít ztracené kousky skládanky? Odměna vás nemine – získáte zlatý poklad a skvěle se přitom pobavíte. Vzhůru za dobrodružstvím!