Špidla Data Processing – Sestry: Spojeny krví (PC hra)

Ve čtvrtek 5. června 2014 bude v prodeji další počítačová hra společnosti Špidla Data Processing, v edici Hráčův ráj lze zakoupit za 59,90 Kč titul Sestry: Spojeny krví.

Vítejte v příběhu plném nebezpečí! Pomozte nalézt jedno ze ztracených dvojčat ve světě, kde se zastavil čas a vzduch je naplněn kouzly…

– český dabing

– napínavý příběh

– krásná grafika

– strach a hrůza

sestry_spojeny_krvi_01

sestry_spojeny_krvi_02

sestry_spojeny_krvi_03

sestry_spojeny_krvi_04

sestry_spojeny_krvi_05

sestry_spojeny_krvi_06

sestry_spojeny_krvi_07

sestry_spojeny_krvi_08

Dvě – a přece jako jedna bytost. Jedna mysl. Dvojčata. Nerozlučné sestry, schopné na dálku vycítit pocity té druhé. Neuvěřitelné a děsivé zároveň. Jako by ovládly telepatii. O jejich původu toho nebylo moc známo. Vlastně nic. Vyrůstaly společně v sirotčinci a…

…a každou noc se jim zdály podivné sny. Neurčité, temné a černé. Snad souvisely s jejich minulostí. A právě o té – o vaší společné minulosti – se chtěla co nejvíce dozvědět Bella, vaše sestra. Pak však beze stopy zmizela. Pouto mezi vámi však nevyhaslo. Cítíte, že je stále naživu. Ale kam se poděla? Co se jí stalo?

Vydejte se odkrýt závěje vaší rodinné historie. Překonejte nástrahy, které před vás postavil sám život. Pátrejte po své sestře. Zjistěte, kdo ji inesl a proč. Snažte se najít informace o tom, kdo byli vaši rodiče! A proč se vám zdají ty zvláštní sny? Zapojte všechny své smysly a zachraňte svou sestru dřív, než bude pozdě!

Zadní strana