Filmexport Home Video – Kruhy v obilí

Ve středu 14. dubna 2010 přichází Fimexport Home Video s dalším dokumentem – nedávno se tenhle úkaz vyskytoval jako motiv ve hraném filmu, nyní je mu věnován celý disk. Ke koupi za (kam až to půjde?) 99,- Kč jsou Kruhy v obilí – Brány z jiných dimenzí

Poodkryjte tajemství, jež obestírá záhadu největších a nejúžasnějších kruhů v obilí, které se kdy objevily. Tvůrci těchto paranormálních útvarů zůstávají nadále neznámí. Po mnoha letech usilovného zkoumání důkazy stále naznačují, že v pozadí tohoto fenoménu by mohly být nepozemské vlivy.

 

 Jedna věc je ovšem jistá: to, co v tomto neuvěřitelném dokumentu uvidíte, nelze pojmenovat jinak než zázrak. Dokument přináší nejen senzační záběry kruhů v obilí, ale i fascinující sérii strhujících rozhovorů s vědci, svědky i nejznámějšími a nejdůvěryhodnějšími autoritami na kruhy v obilí současnosti. 

 

Zahraniční zdroje hovoří o kompletu 3 DVD, vydaném televizním kanálem UFOtv v délce zhruba 240 minut, náhled českého obalu ale žádné pořadové číslo nenese a ani slibovaná délka nenaznačuje, jestli bude nějaké pokračování. Dostupné údaje udávají, že se jedná o produkci USA, imdb.com zná s tímto názvem jen stejnojmenný norský dokument.

 

Podle dalších dostupných pramenů půjde o 2 DVD v jednom balení a k tomu se objevila patřičně navýšená cena.

 

Žánr: Dokument

Země původu: USA

Rok vzniku: 2006

Délka: 75 + 148 minut

Původní název: Crop Circles: Crossovers from Another Dimension

 

Údaje o DVD neznámé:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný 

Bonus: Disk 1: Rozhovory – Andreas Műller (12 minut), Francine Blake (18 minut); Disk 2: Rozhovory – Andy Thomas (21 minut), Lucy Pringle (20 minut), Michael Glickman (35 minut), Palden Jenkins (42 minut)