Špidla Data Processing – Královský expres (PC hra)

Ve čtvrtek 3. července 2014 je plánováno vydání další počítačové hry společnosti Špidla Data Processing, v edici Hráčův ráj přijíždí Královský expres za 59,90 Kč.

Z princeznina kupé byl odcizen zásnubní prsten s vzácným drahokamem! Ujměte se role zkušeného detektiva a vyřešte troufalý zločin v úchvatné nové hledačce. Královská svatba i osud Evropy jsou v ohrožení!

kralovsky_expres_01

kralovsky_expres_02

kralovsky_expres_03

kralovsky_expres_04

kralovsky_expres_05

kralovsky_expres_06

kralovsky_expres_07

kralovsky_expres_08

Princezna Sofie se po slavnostním zasnoubení vracela se svou suitou domů, když tu náhle z jejího kupé zmizel diamantový prsten. Vy jste povoláni na místo činu, abyste nalezli ztracený předmět a odhalili zloděje. Hledejte stopy, luštěte fascinující hlavolamy a vyhrejte v jedinečných minihrách, abyste uzavřeli případ a zachránili svatbu století.

Královský expres těží z takzvaného uzavřeného prostředí, známého všem milovníkům klasických detektivních příběhů. Vy jako policejní důstojník budete vyslýchat účastníky incidentu, abyste odhalili zlosyna. Nicméně u královského dvora nic není, jak vypadá. Během shromažďování důkazů a postupu ve vyšetřování zjistíte, že v tomto příběhu má každý nějakého toho kostlivce ve skříni a mohl by usilovat o překažení svatby. Láska, chamtivost, závist nebo hra vysoké politiky? Jste dostatečně mazaní na rozpletení klubka úkladů v Královském expresu?

Zadní strana