Špidla Data Processing – Jane Angel 2 – Děti temnoty (PC hra)

Ve čtvrtek 17. července 2014 bude v prodeji další počítačová hra společnosti Špidla Data Processing, v edici Hráčův ráj vychází tajemná počítačová hledačka Jane Angel 2 – Děti temnoty za 59,90 Kč.

Není jen náš svět. Je i jiný, temný a skrytý. A v něm kruté bytosti, drcené nezkrotnou touhou. Lační po zmaru a krvi lidí. Jejich nervy jsou právě napjaty k prasknutí – cítí, že jejich doba přichází. Astrální brána mezi světy se otevírá, cesta úniku z jámy pekel je na dosah…

– český dabing

– napínavý příběh

– dlouhá herní doba

– krásná grafika

– vhodné pro děti, neobsahuje násilí

jane_angel_2_01

jane_angel_2_02

jane_angel_2_03

jane_angel_2_04

jane_angel_2_05

jane_angel_2_06

jane_angel_2_07

jane_angel_2_08

jane_angel_2_09

jane_angel_2_10

jane_angel_2_11

jane_angel_2_12

jane_angel_2_13

jane_angel_2_14

jane_angel_2_15

jane_angel_2_16

jane_angel_2_17

jane_angel_2_18

jane_angel_2_19

jane_angel_2_20

Byl to den, na jaký se nezapomíná. Zlá předtucha se vám vyplnila… Ráno byla unesena vaše sestra, dopoledne se vám zjevil démon, v poledne jste prošla astrální branou a večer jste se probrala z mdlob v Karibiku. V podpalubí středověké galéry. V poutech…

Ale to vše je jen začátek příběhu. Nechte se unést barvitým dobrodružstvím cestou k záchraně milované sestry. Prohledejte renesanci i současnost; propátrejte svět náš i svět duchů. Využijte kouzelný medailon, najděte tajemnou ztracenou pistoli Da Vinciho. Nebojte se využít kouzel – magický rituál vám pomůže ve vašem úsilí, pozor si však dejte na mizeru se šalebným voodoo. Poznejte vznešený Řád Ochránců a pokuste se pochopit, proč chrání lidstvo před potomky Kaina a Lilith. Zlomte osudovou kletbu, která postihla Velmistra Řádu za jeho druhou největší chybu v životě. Temnou kletbu, pro kterou trpí vaše zbožňovaná sestra Jana.

Sbírejte podstatné důkazy, hledejte závažné stopy. Nečekejte na nic, jde přece o život. Cesta bude úchvatně nebezpečná, ale o to zábavnější. Vydejte se zachránit Janu teď hned!

jane_angel_2_back