Špidla Data Processing – Líbánky v pekle (PC hra)

Ve čtvrtek 31. července 2014 měla být v prodeji další premiérová počítačová hra společnosti Špidla Data Processing. Nakonec ale v edici Hráčův ráj vychází napínavá hororová hledačka Líbánky v pekle za 59,90 Kč až v pátek 1. srpna 2014.

Doktor Ivanov získal Nobelovu cenu za vakcínu, jež měla změnit celou jednu generaci lidí. Změnila… jen jinak, než zamýšlel. Nečekaná reakce lidí proměnila v zrůdy, v chodící mrtvoly. I vaše láska je teď jednou z nich – a společně vám usilují o život. Podaří se vám najít lék a všechny zachránit?

– strhující realistický příběh

– hrůzostrašné scény

– dechberoucí lokace

– a spousta nemrtvých…

libanky_v_pekle_01

libanky_v_pekle_02

libanky_v_pekle_03

libanky_v_pekle_05

libanky_v_pekle_06

libanky_v_pekle_07

libanky_v_pekle_08

Se svým partnerem jste se vydali na dlouho plánované líbánky. Vše se ale trochu zvrtlo. Ocitli jste se oba v nevhodný čas na nevhodném místě. Po aplikaci „zázračné“ vakcíny se lidé začali měnit k nepoznání – začali mutovat v krvelačné zrůdy. Nejhorší na tom je, že je mezi nimi i vaše láska. Z pohádkového ostrova se rázem stalo vězení. Zůstali jste sami – jen vy a desítky infikovaných lidí, kteří vám jdou po krku. A aby toho nebylo málo, doktor, jenž jediný by snad dokázal zvrátit mutaci lidského genu, spáchal sebevraždu.

Jste na všechno naprosto sami. Pokuste se získat protilátku a najít východisko ze zdánlivě bezvýchodné situace. Prozkoumejte celé město, ale snažte se vyhnout infikovaným obyvatelům. A pokuste se zamezit šíření smrtelné nákazy, dřív než bude pozdě… Začnětě hledat skutečný lék pro celé lidstvo!

Zadní strana