Špidla Data Processing – Tornádo (PC hra)

Ve čtvrtek 14. srpna 2014 bude v prodeji další premiérová počítačová hra společnosti Špidla Data Processing, v edici Hráčův ráj vychází hledačka Tornádo za 59,90 Kč.

Chtěla jste s Tomem vyrazit kempovat do přírody. Odjet na dovolenou do míst, kde budete na pár dní naprosto vzdáleni od civilizace. Než však stačíte vůbec opustit váš dům, zvedne se najednou nečekaně silný vítr. A vy se zničehonic ocitnete uprostřed rozbouřeného tornáda, které vás i Toma společně s vaším karavanem odnese neznámo kam. Zde náš příběh začíná…

-napínavý příběh

-hezká grafika

-poutavé minihry

tornado_01

tornado_02

tornado_03

tornado_04

tornado_05

tornado_06

tornado_07

tornado_08

Jakmile se vítr utišil, začínáte se pomalu vzpamatovávat z prožitého šoku. Naštěstí se vám nic nestalo. Pouze Tom je lehce zraněný, ale není to vážné. Nic, co by nespravila příruční lékárnička. Nakonec Tomovi ránu ošetříte a vydáváte se společně prozkoumat okolí. Tornádo vás oba odneslo tisíce kilometrů daleko. Nevíte, kde jste.

Nikde nevidíte ani živáčka. Jste zde naprosto sami. Jen vy a Tom. Tma se blíží. Nemáte po ruce žádné jídlo. Co uděláte? Jak přežijete na tomto nehostinném místě? Budete proti své vůli na neznámém místě. Před vámi je neprostupný les a starobylá, opuštěná jeskyně, která se stane na čas vaším druhým domovem. Brzy ji prozkoumáte a zjistíte, že někdo zde pomocí hádanek a logických rébusů něco ukryl.

Zajímá vás, co se nalézá uvnitř? Jste zvědaví, jestli oba trosečníci najdou v okolí jídlo a nezemřou hlady? Podaří se vám vyřešit starodávné rébusy, které v úkrytu zanechali předkové dávných civilizací? Dovedou společně nalézt ukryté a nebo ztracené předměty, které nabízí sama příroda a využít je pro svou záchranu? Na to již budete muset přijít sami v této napínavé hledačce. Dobrodružství začíná, pojďte se bavit!

Zadní strana