Špidla Data Processing – Čarodějný žertík – Žabí štěstí (PC hra)

Až v pondělí 1. září 2014 s neplánovaným zpožděním vychází další premiérová počítačová hra společnosti Špidla Data Processing, v edici Hráčův ráj vychází hledačka Čarodějný žertík – Žabí štěstí za 59,90 Kč. Za neobvyklý termín údajně může lisovna, nicméně PNS stejně v obvyklý čtvrtek a ani pátek žádný rozvoz nerealizovala…

Plastik a pokusů za sebou měla nepočítaně. Zvětšená čarodějnická prsa, magická liposukce a dokonce zkusila i experimentální alchymii (botox). Ale královna krásy z ní stále nebyla. Přitom za muže chtěla krásného prince. Aby se do ní zamiloval, bylo třeba kromě kouzel a čar také to, aby ji políbil. Což se… nestalo. A jak to všechno dopadlo? To a mnohé další vás pobaví v této vskutku kouzelné hře! 

– Český dabing

– Napínavý příběh

– Hezká grafika

carodejny_zertik_01

carodejny_zertik_02

carodejny_zertik_03

carodejny_zertik_04

carodejny_zertik_05

carodejny_zertik_06

carodejny_zertik_07

carodejny_zertik_08

Prince očarovala a proměnila jej v žábu. Skrze teleportační zrcadlo jej proti své vůli přivedla až do svého čarodějného sídla. A jak už to tak v pohádkách bývá, zbývalo jediné.Aby byla první, kterou uvidí a dal jí polibek z čiré lásky. Nebo aspoň pusu na tvář, když už nic. Nechybělo mnoho (hezký obličej, 5× menší nos, vysportovaná postava, umyté vlasy, moderní outfit) a čarodějnici plán skoro vyšel. Pusu stvrzující jejich věčnou lásku však (čirou náhodou) nedostala. Žabí princ raději odhopkal pryč. A to samozřejmě nezůstalo bez odplaty. Ženská ješitnost zapracovala a princ byl uvězněn a všechny další miss krásy čekal stejný osud. Život v žabím těle. A zde také náš pohádkový příběh začíná.

Ocitli jste se uvězněni v houpací kleci uvnitř čarodějnického sídla. Nejdříve musíte zjistit, jak se odsud dostat a potom vysvobodit všechny uvězněné bytosti, které potkal hněv zklamané čarodějky. Naučte se najít každý potřebný předmět a využít jej ke svému prospěchu.Poznejte pohádkový svět kouzel a naučte se vařit čarodějnické lektvary. A hlavně si dejte pozor, ať si vašeho útěku nevšimne čarodějnice.

Požadavky: Windows Vista/7/8, procesor 2.5 GHz a vyšší, 2 GB RAM, DirectX, 726 MB volného místa na disku. Doporučena je myš a zvuková karta.

Zadní strana