Magic Box – Violetta Koncert

Ve čtvrtek 11. září 2014 společnost Magic Box nabídne za 299,- Kč hudební dokument Violetta – Koncert. Fenomenální Violetta živě! Sen se stal skutečností.

Koncert v Miláně. Hvězda seriálového hitu Disney Channel.

Absolventi Studia 21, Violetta, León, Diego a všichni ostatní, se sešli na jevišti Mediolanum Forum v italském Miláně, aby živě předvedli nezapomenutelné vystoupení.

Vychutnejte si naživo úspěšné písně od největších hvězd seriálového hitu TV stanice Disney Channel – Violetta. Kromě kompletního koncertu uvidíte i to, co se děje během natáčení v zákulisí. Odhalí se vám emoce, jež vládnou před vystoupením, zatímco se protagonisté chystají vstoupit na scénu, spatříte jak tráví svůj volný čas a mnohem víc.

Připravte se, že budete tančit, zpívat a znovu si budete přehrávat nejlepší momenty této exkluzivní koncertní show.

violetta_koncert_01

violetta_koncert_02

Violetta je bystrá a energická dívka, ačkoliv je často odkázána sama na sebe a je poněkud rozmazlená. Úžasně zpívá, což podědila po své matce. Po otci má lásku ke knihám a důvtip. Violetta je spontánní a na nic si nehraje – chce prostě jen najít své místo na světě. Studuje ve Studiu 21, prestižní hudební akademii, kde objevuje zcela nový svět zkušeností, které jí pomáhají naplnit svůj osud a objevovat historii své rodiny. Její spolužáci ji nejprve považovali za stydlivou ‚šprtku‘, ale pak zjistili, jaká doopravdy je.

Exkluzivní koncertní show největších hvězd seriálového hitu TV stanice Disney Channel – Violetta.

violetta_koncert_03

violetta_koncert_04

Violetta Koncert byl natočen v prostorách Mediolanum Forum v italském Miláně. Vystupuje zde dvanáct seriálových postav, které předvádějí největší hudební hity první a druhé řady televizního seriálu. Speciál zachycuje živý koncert v plné délce, a navíc dává fanouškům možnost nahlédnout i do zákulisí. Diváci uvidí přípravy a vzrušení herců před příchodem na pódium a také se dozvědí více o tom, co rádi dělají ve svém volném čase. Ke dvanácti nejoblíbenějším hereckým hvězdám seriálu Violetta v čele s Martinou Stoessel (Violetta), Diegem Dominguezem (Diego), Jorgem Blancou (León), Mercedes Lambre (Ludmila) a Lodovicou Cornello (Francesca) se přidá také energická taneční skupina a úžasná doprovodná kapela.

Violetta je spontánní dívka, která si na nic si nehraje – chce prostě jen najít své místo na světě. Úžasně zpívá, což podědila po své matce. Po otci má lásku ke knihám a důvtip. Studuje ve Studiu 21, prestižní hudební akademii, kde objevuje zcela nový svět zkušeností, které jí pomáhají naplnit svůj osud a objevovat historii své rodiny.

Na csfd.cz 56 procent bez komentáře.

Zadní strana

Žánr: Hudební / Taneční / Dokument

Země původu: Argentina

Rok vzniku: 2014

Původní název: Violetta: La emoción en concierto / Violetta Concert

Délka: 90 minut

Světová premiéra: 8. května 2014 – Maďarsko

Kinopremiéra v ČR: 8. května 2014

Režie: Matthew Amos

Scénář: Matthew Amos

Společnost: Whizz Kid Entertainment

Hrají: Martina Stoessel (Violetta), Diego Dominguez, Jorge Blanco, Mercedes Lambre, Lodovica Comello, Facundo Gambandé, a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 španělsky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (720 x 576 – 2,78:1,

 podle imdb.com 1,85:1)

Bonus: žádný