Špidla Data Processing – Ahoj Ameriko – Za rozkvetlý New York (PC hra)

Ani ve čtvrtek 11. září 2014 na pultech nechybí počítačová hra společnosti Špidla Data Processing, tentokrát je to v edici Hráčův ráj nová spojovačka Ahoj Ameriko – Za rozkvetlý New York za 59,90 Kč.

Tajemná záře vás naprosto oslepila. Popadla vaše těla a odnesla vás i Cyrila do neznámých končin. Kde se nacházíte? Proč jste sem byli teleportováni? A proč si tajemná záře vybrala zrovna vás? Má to co do činění s vašimi zázračnými alchymistickými schopnostmi? Na tyto otázky budete muset teprve najít odpovědi. Vydejte se opět společně s Květou a Cyrilem na další dobrodružnou výpravu za záchranou poničené flóry!

– Zajímavý příběh

– Překrásná kreslená grafika

– Přes 80 zábavných úrovní

– Spousta hodin zábavy

ahoj_ameriko_01

ahoj_ameriko_02

ahoj_ameriko_03

ahoj_ameriko_04

ahoj_ameriko_05

ahoj_ameriko_06

ahoj_ameriko_07

ahoj_ameriko_08

Jako kdyby nestačilo, že sotva nedávno jste společně s vaším bratrem Cyrilem obnovili zašlou slávu botanické zahrady po vašem čarodějném dědečkovi. Nyní musíte opět prokázat, že nejste potomky slavného Sacroboska Grimaniho jen tak pro nic za nic. Čekají se od vás velké věci a ještě větší činy.

Na místě plném umírajících rostlin musíte znovu probudit k životu skomírající flóru. Musíte využít všechny své schopnosti a vědomosti, které jste nasbírali v minulosti. Podaří se vám i tentokrát uspět?

Zahrajte si netradiční logickou hru obohacenou o logické hříčky! Pokuste se vzkřísit již polomrtvou zeleň v zahradách tak, že budete spojovat 3 a více stejných symbolů na hrací ploše pomocí kurzoru své myši. Proklestěte cestu magickému potůčku až k umírajícím rostlinám. Využívejte speciální schopnosti. Hledejte ztracené či schované předměty. Zavlažujte, zvelebujte postupně svou zahrádku a vytvořte z ní další div světa. A hlavně zjistěte, jak se z dalekého New Yorku dostanete zase zpět domů! Zvolejte Ahoj Ameriko! a vydejte se vstříc tomuto dobrodružství!

Zadní strana