Bontonfilm – Jedna za všechny

V neděli 14. září 2014 společnost Bontonfilm nabízí za 299,- Kč DVD Jedna za všechny. Všechny proti jednomu.

Dívčí pomsta na třetí v hollywoodském stylu.

Cameron Diaz vévodí hvězdnému obsazení této neuctivé komedie o lásce, touze a zákonech karmy.

Carly Whittenová je drsná newyorská právnička, která se, pokud jde o vztahy s opačným pohlavím, striktně drží pevných zásad. Například toho, že si nikdy nic nezačne s ženatými muži. V současnosti je bezhlavě zamilovaná do Marka Kinga. A ten jí lásku téměř bezvýhradně oplácí. Vždyť kterou ženu by nepotěšilo, že si partner vzpomene i na zdánlivě bezvýznamné výročí? Nebo na ní čeká před kanceláří s květinou a pozváním na romantickou večeři? Ale vše jednou končí a často tvrdým dopadem.

jedna_za_vsechny_01

jedna_za_vsechny_02

jedna_za_vsechny_03

jedna_za_vsechny_04

Carly tento náraz potká, když se spontánně rozhodne Marka překvapit a bez ohlášení navštíví jeho dům v Connecticutu. Dveře jí totiž neotevře Mark ale jeho manželka Kate. Tato vždy věrná a oddaná žena v domácnosti je paralyzovaná šokem a Carly se pro změnu nebezpečně rozzuří. Naštěstí ale místo toho, aby svůj hněv namířily proti sobě, začnou se Carly a Kate pomalu sbližovat. Pomáhá jim v tom nejen mrzká existence společného nepřítele, ale také zjištění, že má Mark ještě jeden tajný milostný poměr a to s Amber, která se také chytila do Markových lží.

Své síly nakonec spojí všechny tři a s podporou Carlyny svérázné sekretářky Lydie začnou hledat všechny možnosti, jak dát trojnásobně nevěrnému Markovi za vyučenou. Čím důmyslnějšími a děsivějšími se stávají jejich pomstychtivé plány, tím pevnější je také jejich přátelství.

Na csfd.cz 57 procent: Ukecaná otravná hollywoodská průměrnost se stárnoucí Cameron.

Zadní strana

Žánr: Komedie / Romantický

Země původu: USA

Rok vzniku: 2014

Původní název: The Other Woman

Délka: 105 minut

Světová premiéra: 1. dubna 2014 – Nizozemí, Amsterdam

Kinopremiéra v ČR: 1. května 2014

Režie: Nick Cassavetes

Scénář: Melissa K. Stack

Produkce: Maguy R. Cohen, Donald J. Lee Jr., Chuck Pacheco, Patrick Walmsley, Julie Yorn

Hudba: Aaron Zigman

Kamera: Robert Fraisse

Střih: Jim Flynn, Alan Heim

Kostýmy: Paolo Nieddu, Jacqueline Oknaian

Společnost: Twentieth Century Fox Film Corporation / LBI Productions

Natáčeno: New York City, New York, USA / Amagansett, Long Island, New York, USA

Hrají: Cameron Diaz (Carly Whittenová), Leslie Mann (Kate Kingová), Nikolaj Coster-Waldau (Mark King), Don Johnson (Frank), Kate Upton (Amber), Taylor Kinney (Phil), Nicki Minaj (Lydia), Kenneth Maharaj (pikolík), Alyshia Ochse (Cece), Victor Cruz (Fernando), Madison McKinley (servírka), David Thornton (Nick), Olivia Culpo (kráska s havraními vlasy), John ‚B. J.‘ Bryant (ostraha ve věznici), Chelsea Turnbo (recepční), Brooke Stacy Mills (žena v Deli), Raushanah Simmons (žena kupující si kafe), Cheryl Horne (žena na toaletě), Virginia Cassavetes (právní tajemnice), Nancy De Mayo (právní tajemnice), Nina Barry (právní tajemnice), Colin Bannon (Dana), Zac La Roc (barman), Jennifer Lee Crowl (zákaznice), Katherine Andreassen (zákaznice), Daniel Reton (investor), Tony Costa (investor), Alex Stebbins (dívka v baru), Yueh Hwa Chan (Madam), Meki Saldana (Meki), Craig Castaldo (radista), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky, turecky, polsky, maďarsky

Titulky: česky, anglicky, turecky, arabsky, řecky, chorvatsky, rumunsky, srbsky, slovinsky, polsky, maďarsky, bulharsky, hebrejsky, islandsky, portugalsky, slovensky

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (2,40:1, podle imdb.com 2,35:1)

Bonus: Nepovedené záběry, Záchvat smíchu, Galerie