Špidla Data Processing – Vojenský újezd Ralsko – Číhající sovět (PC hra)

Ve čtvrtek 6. listopadu 2014 vychází další z počítačových her společnosti Špidla Data Processing, za 59,90 Kč bude ke koupi v edici Hráčův ráj napínavá hororová hledačka Vojenský újezd Ralsko – Číhající sovět.

Vypadalo to jako dobrý nápad. Martin a Katka, mladí, zamilovaní snoubenci, se vydají zažít romantiku uprostřed krásné přírody. Bez davů lidí, ruchu města, jen sami dva. Všechno je pohodové až do chvíle, než se objeví ten šílenec… a zaútočí…

– napínavý děj

– ponurá grafika

– český dabing

vojensky_ujezd_ralsko_01

vojensky_ujezd_ralsko_02

vojensky_ujezd_ralsko_03

vojensky_ujezd_ralsko_04

vojensky_ujezd_ralsko_05

vojensky_ujezd_ralsko_06

vojensky_ujezd_ralsko_07

vojensky_ujezd_ralsko_08

Martin a Katka se vydají na romantický výlet. Zamíří do panenské přírody bývalého vojenského újezdu. Nádherné místo, rozlehlé lesy, plné hub a lesních plodů. Ovšem ukáže se, že na ně nečekají jen příjemné věci… V zapomenutém bunkru sovětské posádky číhá šílený vědec schopný čehokoliv. Unáší Katku a chce jí využít ke svým tajným pokusům a nebezpečným experimentům. Zachráníte ji?

Musíte odhalit mnohá tajemství, která ukrývá opuštěný vojenský bunkr. Je třeba vyluštit šifrované dokumenty, najít tajné dveře a skrýše, poskládat zapeklité hlavolamy. Čeká na vás řada místností plných záhad, hádanek a rafinovaných smrtících pastí, které tam nastražil pomatený vědec. Musíte klesat stále hlouběji do útrob temného bunkru a hledat unesenou Katku. Noříte se do hluboké vody, hasíte oheň, bojujete s velkými žraloky, obřími chobotnicemi, upíry. Je třeba opravit elektrické vedení, ovládnout jeřád, opravit robota… A nakonec se ukáže, že nejen Katka je v nebezpečí. Zachraňte tak tisíce životů. Je to jen na vás!

Čeká na vás napínavý příběh odehrávající se na více než padesáti místech, plno zapeklitých hádanek a nezapomenutelná atmosféra starého sovětského bunkru.

Zadní strana