Špidla Data Processing – Bratr a sestra – Smrti navzdory (PC hra)

Ve čtvrtek 20. listopadu 2014 vychází další z počítačových her společnosti Špidla Data Processing, za 59,90 Kč bude ke koupi v edici Hráčův ráj další napínavá hororová hledačka Bratr a sestra – Smrti navzdory.

Jsou rány, které čas nezhojí. Se smrtí milované sestry se smířit nedá… Vraťte se na místo tragédie a zjistěte, zda je osud opravdu jednou pro vždy určen. Zdá se, že hranice mezi životem a smrtí není zcela neprostupná. Teď jde jen o to, co dokážete obětovat…

– krásná grafika

– napínavý příběh

– český dabing

bartr_a_sestra_smrti_01

bartr_a_sestra_smrti_02

bartr_a_sestra_smrti_03

bartr_a_sestra_smrti_04

bartr_a_sestra_smrti_05

bartr_a_sestra_smrti_06

bartr_a_sestra_smrti_07

bartr_a_sestra_smrti_08

Jen nerad jste vzpomínal na rodné městečko. Vaši paměť stále tížila ta událost – tragédie, která se tam stala před lety. Vaše milovaná sestra Margaret zemřela. Myslel jste si, že se tam už nikdy nevrátíte. Jednoho dne vám ale přišel podivný dopis od jejího manžela. Zdálo se, že Margaret lze vrátit zpět!

Nedalo vám to a vydal jste se na cestu. Jakmile jste dorazil do města, bylo jasné, že se tam děje cosi nekalého. Městečko bylo zpustošené, temné a nevlídné. Stalo se tam několik vražd…

A tak se vydáváte pátrat, co se vlastně událo.

Pátrejte po skutečném osudu vaší sestry. Odkrývejte tajemství, hledejte cestou důležité předměty. Sbírejte krystaly a dosteňte se tak k odemčení bonusové části hry. Musíte vyřešit spoustu zapeklitých hádanek. Řešte logické minihry a rozplétejte zapeklitý příběh. Odkrývejte osudy jednotlivých postav a najděte člověka, který to má všechno na svědomí. Je to jen na vás! Vrátíte svou sestru zpět do světa lidí?

Zadní strana