Magic Box – Amores Perros (Láska je kurva)

Zatímco jeden vydavatel se snaží stále recyklovat zásoby dosud neprodaných titulů, druhý některé z nich postupně přebírá do svého katalogu a vydává je znovu. Magic Box získal do svého listopadového katalogu celou řadu titulů, které známe z minulých let z ediční řady FilmX, v pondělí 24. listopadu 2014 se objeví za 99,- Kč s novým obalem a novým logem třeba DVD Amores Perros (Láska je kurva).

O filmu jsme psali v době jeho prvního vydání, podle naší evidence se v rozmezí let 2008 – 2012 v trafikách objevil třikrát. Tak jen pro připomenutí:

Psi, bojoví i rozmazlení, nečekaná autonehoda, kterou vyvrcholí zběsilá honička velkoměstem, a především spalující vášeň vlastní všem hrdinům filmu. Bezdomovec El Chivo, který kdysi opustil rodinu i bohatství, skončí po dvaceti letech na ulici s výnosným vedlejším příjmem jako nájemný zabiják likvidující bez milosti stejně bohaté obchodníky, jakým byl kdysi on sám. Octavio je naopak chudý mladý muž, zoufale zamilovaný do své půvabné švagrové a nebezpečně namočený do ilegálních sázek na bojové psy. Jeho miláček, pes Cofi, šel vítězně ze souboje do souboje už příliš dlouho a bylo jen otázkou času, kdy konkurenci dojde trpělivost. A tak se teď Octavio řítí městem při zběsilé honičce s postřeleným Cofim na zadním sedadle a to poslední, co před srážkou vidí, je červené světlo na semaforu. Tarantinovská story uchvátila svou energií a výsostnou filmařinou i členy Akademie, kteří film nominovali na Oscara.

Technické parametry se příliš neliší, podle nového vydavatele tu ale nějaké kosmetické úpravy jsou:

Zvukové formáty: česky DD 5.1 / španělsky DD 5.1

Titulky: české

Obrazové formáty: 16:9

Délka: 151 minut

Bonusy:

• Nezveřejněné scény

• Záběry z natáčení

• 3 hudební videa

• Kinotrailer