DVD edice – Zapomenutý ostrov

Ve várce titulů z DVD edice s neznámým datem vydání je hlášen (video)film Zapomenutý ostrov za 49,- Kč, údajně dobrodružství ve stylu Jurského parku. Na pultech od pondělí 11. května 2010.  

Posádka malé lodi ztroskotá uprostřed bermudského trojúhelníku. Netuší, že prošli časovou branou, a zachrání se na záhadném ostrově. Na ostrově jako by neplynul čas a trosečníci narážejí na svět plný dinosaurů a dalších prehistorických zvířat.

 

Potkají pilota letadla z druhé světové války a posádku německé ponorky, kteří na ostrově také ztroskotali. Společnými silami se snaží vymyslet, jak se dostat z tohoto ostrova, kde na ně číhá smrt na každém kroku.

 

Hodnocení pod 30 procent.

 

Podle vzhledu Tyrannosaura lze tipovat, že rozpočet filmu se zaplatí první den prodeje DéVéDéček. Další nechutně amatérský film vykrádající kde co, pocházející z dílny společnosti Asylum. Ponorka střílející na souši torpédem po dinosaurovi, to se opravdu řadí mezi zážitky na celý večer. Komický moment vnášejí i němečtí námořníci, jsouce po měsících, ne-li letech strávených v džungli hladce oholení a vyzbrojení plejádou amerických zbraní.

 

Žánr: Dobrodružný / Fantasy / Sci-fi

Země původu: USA

Rok vzniku: 2009

Délka: 90 minut

Původní název: The Land That Time Forgot

Světová premiéra: 28. července 2009 – USA

Režie: C. Thomas Howell

Námět: Edgar Rice Burroughs

Scénář: Darren Dalton

Produkce: Paul Bales, Anthony Fankhauser, Stephen Fiske, David Michael Latt, David Rimawi

Hudba: Chris Cano, Chris Ridenhour

Kamera: Mark Atkins

Střih: Brian Brinkman

Kostýmy: Nicole Boutiette

Společnost: The Asylum

Natáčeno: Griffith Park – 4730 Crystal Springs Drive, Los Angeles, Kalifornie, USA / Long Beach, Kalifornie, USA / Los Angeles, Kalifornie, USA / Malibu, Kalifornie, USA

Hrají: C. Thomas Howell (Frost Michaels), Timothy Bottoms (kapitán Burroughs), Lindsey McKeon (Lindsey Stevensová), Darren Dalton (Cole Stevens), Stephen Blackehart (Lonzo), Christopher Showerman (Stack), Patrick Gorman (Conrad), Scott Subiono (Zander), Anya Benton (Karen Michaelsová), David Stevens (Jude), Christian Stoehr (Lukas), Lew Knopp (Cooper), Jonathan Sanders (Oliver), a další

Údaje o DVD neznámé:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný (podle imdb.com 1,78:1)

Bonus: