Magic Box – Zejtra napořád

V pondělí 1. prosince 2014 nabídne společnost Magic Box za 199,- Kč česko-slovenský film Zejtra napořád. Každou noc milióny lidí usínají s tím, že změní svůj život a že zítra udělají něco konečně jinak.

Režie filmu je dílem debutanta Rudolfa Havlíka. Spisovatel, cestovatel a blogger natočil svou prvotinu podle vlastního scénáře, zčásti inspirovaného osobně prožitým cestováním po Asii a hledáním pocitu domova v České republice.

Petr Kraus je jedním z miliónů. Cestuje za prací do Číny, kde zařizuje výrobu zboží pro své zákazníky. Získá zakázku od člověka, který mu není úplně sympatický, ale pustí se do práce. Mezitím si domluví několik schůzek naslepo a věří, že potká někoho, kdo mu změní život.

V Česku zjistí, že zkazil celou zakázku a má několik dní na to, aby to napravil. Svých schůzek naslepo se nevzdává i přesto, že to jeho nejlepší kamarádka Tereza nevidí ráda. Petr vyráží na cestu napříč republikou, aby objevil nové přátele a přitom zjistil, že se neobejde bez těch, kteří jsou mu nablízku odjakživa. Na cestu, která mu možná změní život a kde si uvědomí, že před problémy nemůže utíkat věčně, protože ty si jej vždy nakonec najdou.

zejtra_naporad_01

zejtra_naporad_02

zejtra_naporad_03

zejtra_naporad_04

A protože všechny důležité věci jsou v našich snech, je možné, že se splní i ten Petrův.

Film Zejtra napořád sází na přirozenost s nadhledem a probouzí cestovatelské touhy. Natáčel se v Plzni, Brně, Praze, Ostravě, Českých Budějovicích či na zámku Zbiroh a zamířil i do dalekého Hong Kongu.

Na csfd.cz 53 procent: Sled nejrůznějších historek, děravý jak řešeto. Neslané, nemastné, bezkrevné, zapomenutelné.

Zadní strana

Žánr: Drama / Komedie / Romantický

Země původu: Česká republika / Slovensko

Rok vzniku: 2014

Délka: 94 minut

Kinopremiéra v ČR: 17. července 2014

Režie: Rudolf Havlík

Pomocná režie: Zuzana Janášová

Scénář: Rudolf Havlík

Dramaturgie: Jaroslav Kavka

Produkce: Lukáš Kaplan, Ivo Krátký, Petr Koza

Hudba: Ondřek Konvička, Johny Anděl

Kamera: Václav Tlapák

Střih: Boris Machytka

Zvuk: Martin Ženíšek

Kostýmy: Janine Alexander, Silvie Vildmanová

Masky: Zuzana Machalová

Společnost: BioArt, s. r. o. / Hangar Films

Hrají: Pavel Batěk (Petr Kraus), Vica Kerekes (Tereza), Klára Issová (Jana), Anna Kulovaná (Karla), Filip Blažek (Pavel), Jan Přeučil (strýc Karel), Karel Zima (policista), Jiří Lábus, Ladislav Županič (otec Terezy), Michal Kavalčík (vymahač), Petr Batěk (stopař), Radek Zima (Jakub), Matěj Nechvátal, Tomáš Turek, Oldřich Vlach (Ladislav), Roman Michalčík (komplic), Veronika Arichtěva (Ivana), Jiří Maria Sieber (řidič), Norbert Lichý (šéf),  David Dolanský, Jitka Sedláčková (Kopecká), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 česky

Titulky: česky pro neslyšící, anglicky

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9

Bonus: Vystřižené scény, Klip, Trailer