Popron – Magický krb

V úterý 2. prosince 2014 přichází se svou troškou do mechanik přehrávačů společnost Popron, která za 59,- Kč nabízí disk Magický krb. Poslouchejte pohádky nebo koledy u krbu! Hlubokou relaxaci, zvukovou i obrazovou kulisu i zábavu na celý večer nabízí unikátní DVD.

Unikátní DVD, které Vaši televizi promění v krb a vytvoří Vám doma pohádkovou atmosfétu!

Plápolající oheň na televizní obrazovce a praskání hořícího dřeva během chvíle vykouzlí pohodu a umožní Vám odpočívat po rušném dni. Volně plynoucí filmový záznam hořícího krbu je ideální obrazovkovou kulisou, která je potěšením pro Vaše oči, mysl i duši. Hodinový program báječně zútulní každou místnost. Lze si vybrat ze tří zvukových stop, které běží pod obrazem. Kromě originálního zvuku hořícího krbu je možné zvolit zvukový záznam klasických českých pohádek nebo vánočních koled.

HOŘÍCÍ KRB – Originální zvuk ohně a praskajícího dřeva

POHÁDKOVÝ KRB – 1. O Popelce, 2. Dlouhý, Široký a Bystrozraký, 3. O princezně na hrášku

VÁNOČNÍ KRB – 1. Nesem Vám noviny; 2. Půjdem spolu do Betléma; 3. Slyšeli jsme v Betlémě; 4. Pásli ovce valaši; 5. Slyšte, slyšte pastuškové; 6. Štědrej večer nastal; 7. Tichá noc; 8. Štěstí, zdraví, pokoj svatý; 9. Já malý přicházím koledovat; 10. Žežulka z lesa vylítla; 11. Jak jsi krásné, neviňátko; 12. Chtíc, aby spal; 13. Panna houpá dítě v klíně; 14. Já bych rád k Betlému, k Ježíšku malému; 15. V půlnoční hodinu; 16. Narodil se Kristus Pán

Délka: 95 minut

Náhled zadní strany z webu PNS