Bontonfilm – Expendables 3

To, co se původně zdálo neuskutečnitelným snem, se postupně proměnilo v zavedenou značku, spojující nejneočekávatelnější jména v podívané pro pamětníky-labužníky. V neděli 7. prosince 2014 nabídne společnost Bontonfilm za 299,- Kč už třetí Postradatelné, ke koupi bude DVD s katalogovou novinkou tohoto týdne Expendables 3.

Tým Expendables bude tentokrát čelit přímo jednomu ze svých zakladatelů a bývalých šéfů. Conrad Stonebanks s tváří Mela Gibsona stál přímo u jejich zrodu, pak se z něj ale stal odpadlík a dokonce jeden z Barneyho úkolů na zabití. Přežil a teď má bezcitný a bezskrupulózní obchodník se zbraněmi jediný cíl. Bývalého parťáka a celý ten tým postradatelných vysloužilců sprovodit ze světa. Plány Expendables jsou ale přesně opačné. Každopádně to tentokráte bude hodně osobní. Barney navíc vážně uvažuje o tom, že své staré spolubojovníky pošle do důchodu. V řadách Expendables se proto objevuje čerstvá mladá krev s novým stylem a se znalostí něčeho tak opovržlivého jako jsou moderní technologie. Novou krev zastupuje Kella Lutz (známý ze série Twilight ), Glen Powell, boxer Victor Ortiz a také žena! Olympijská medailistka v judu a zápasnice smíšených bojových umění Ronda Rousey.

expendables_3_01

expendables_3_02

expendables_3_03

expendables_3_04

Na csfd.cz 66 procent: Kouzlo už vyvanulo, mladá generace je absolutně nevýrazná a opravdu postradatelná, plejáda dalších jmen dojem příliš nezachraňuje, navíc leckdo z nich tu má jen opravdu chabý štěk. Aspoň že ten Antonio je nad věcí a přehrává, seč může.

Zadní strana

Žánr: Akční / Dobrodružný / Thriller

Země původu: USA / Francie

Rok vzniku: 2014

Původní název: The Expendables 3

Délka: 126 minut

Světová premiéra: 4. srpna 2014 – Velká Británie, Londýn

Kinopremiéra v ČR: 14. srpna 2014

Režie: Patrick Hughes

Námět: Sylvester Stallone, Dave Callaham

Scénář: Sylvester Stallone, Creighton Rothenberger, Katrin Benedikt

Produkce: Guy Avshalom, Guymon Casady, Boaz Davidson, Danny Dimbort, Robert Earl, Samuel Hadida, Victor Hadida, Basil Iwanyk, Zygi Kamasa, Avi Lerner, Danny Lerner, Matthew O’Toole, Lonnie Ramati, Trevor Short, Giancarlo J. Sini, Kevin King Templeton, John Thompson, David Varod, Les Weldon

Hudba: Brian Tyler

Kamera: Peter Menzies Jr.

Střih: Sean Albertson, Paul Harb

Kostýmy: Lizz Wolf

Společnost: Lionsgate / Millennium Films / Nu Image Films / Davis-Films / Ex3 Productions / Fipex Holding

Natáčeno: Bulharsko / Rumunsko

Hrají: Sylvester Stallone (Barney Ross), Jason Statham (Lee Christmas), Harrison Ford (Max Drummer), Arnold Schwarzenegger (Trench), Mel Gibson (Conrad Stonebanks), Wesley Snipes (Doc), Dolph Lundgren (Gunner Jensen), Randy Couture (Toll Road), Terry Crews (Hale Caesar), Kelsey Grammer (Bonaparte), Glen Powell (Thorn), Antonio Banderas (Galgo), Victor Ortiz (Mars), Ronda Rousey (Luna), Kellan Lutz (Smilee), Jet Li (Yin Yang), Ivan Kostadinov (Krug), Robert Davi (Goran Vogner), Nikolay Stoyanov Ilchev (místní policista), Daniel Angelov (místní policista), Slavi Slavov (Warden), Dimiter Doichinov (vrchní osobní strážce), Nikolay Stanoev (technik), Harry Anichkin (plukovník), Boswell Maloka (somálksý drogový šéf), Natalia Burn (Conradova manželka), Velizar Binev (Art Broker), Sarai Givaty (Camilla), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: česky, česky pro neslyšící

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (2,40:1, podle imdb.com 2,35:1)

Bonus: žádný