North Video – Xena: Princezna bojovnice – 43. DVD – 4. série

Tak to vypadá, že tu máme na nějaký čas v podání North Video v úterý 4. května 2010 v řadě Světový seriál poslední DVD seriálu Xena: princezna bojovnice. Jedenáctý disk čtvrté řady bude ke koupi za 49,- Kč.   

Xena, Princezna bojovnice, doprovázená věrnou přítelkyní Gabrielou, putuje starověkým světem a bojuje proti zlu. Díky svým skvělým schopnostem v zacházení se zbraněmi a bojovému výcviku na té nejlepší úrovni, Xena likviduje jednoho služebníka zla za druhým a postupně se stává legendou.

 

DVD obsahuje dvě epizody :

21. Březnové ídy (The Ides Of March)  

Režie: Ken Girotti 

Scénař: R. J. Stewart 

 

Callisto se vrací z pekla, aby do něj přivedla bez použití násilí Xenu a učinila Cézara imperátorem. Callisto využije Xenina chakramu, aby ji vyřadila z boje, avšak Cézar je zavražděn dříve, než se stačí imperátorem vyhlásit. Xeně se plní její vize ukřižování – Xena a Gabriela umírají a jejich duše putují do nebe… 

 

A verze z pošetky: Callisto se vrací z pekla, aby do něj uvrhla Xenu a učinila Caesara císařem. Zatímco se Xena snaží despotického krutovládce definitivně zničit, stále ji provázejí vize její i Gabrieliny smrti..

 

22. Déja vu zas a znova (Deja Vu All Over Again) 

Režie: Renée O’Connor 

Scénař: R. J. Stewart  

 

Duše Xeny, Gabriely a Joxera se znovu setkávají, a to na konci 20. století, kdy se chce Áres pokusit o Silvestru roku 2000 převzít vládu nad světem…

 

A verze z pošetky: Nacházíme se v současnosti. Mladá žena Annie Day je přesvědčena, že je reinkarnací Xeny, a její přítel Harry se obává, že zešílela. Annie se proto rozhodne hledat pomoc u expertky na minulé životy.

 

Více najdete třeba zde.   

 

Údaje o DVD:  

 

Délka: 2×42 minut

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, 5.1, 2.0 česky

Titulky: česky (vypínatelné u českého zvuku, napevno s anglickým zvukem)

Obraz: barevný PAL DVD5 4:3

Bonus: