Bontonfilm – Pošťák Pat ve filmu

V neděli 14. prosince 2014 společnost Bontonfilm předkládá za 199,- Kč i DVD pro děti, listonoš to dotáhl na celovečerák a tak je ke koupi Pošťák Pat ve filmu. Je prostě boží!

Nejoblíbenější listonoš na světě, Pošťák Pat, v podívané, ve které nechybí humor, akce, písničky a také světla ramp.

Jeho první celovečerní film nachystal Pošťáku Patovi dobrodružství v pěvecké talentové soutěži, zatímco jeho městečko ohrožuje stovka robotů, kteří vypadají jako on. Ještě že má Freda, věrného kocoura. Pošťák Pat spolehlivě doručí všechna psaní a zábavu pro celou rodinu.

postak_pat_ve_filmu_01

postak_pat_ve_filmu_02

Nebýt nového protivného šéfa, Pat by možná napořád roznášel zásilky sousedům ve své idylické vesničce. Jenže šéf mu zatrhne rodinný výlet k moři s přítelkyní Sárou a Pat je rozhodnutý udělat cokoli, aby ji na vysněný výlet do Itálie mohl vzít. Dokonce i přihlásit se jako zpěvák do televizní talentové soutěže, kam ho samozřejmě provází i jeho nerozlučný kocour. Záhy se ukáže, že Pat umí stejně dobře zpívat jako nosit dopisy. Z Pata je najednou hrdina a hvězda, jen ne pošťák. Jeho povinnosti má zatím plnit elektronický dvojník, robot zvaný Patbot, doprovázený robotím kocourem Fredbotem. Jenže v době, kdy se Pat snaží o úspěch v showbusinessu, Patbot napáchá v Zelené Dolině spoustu nepravostí, které jeho sousedé a přátelé omylem připisují jemu samotnému. Pár rozbitých okenních tabulek je mezi nimi to nejmenší. Aby potíží nebylo málo, vypadá to, že Patův šéf se s pomocí armády Patbotů snaží ovládnout svět… Pošťáka Pata tedy čeká hned několik velkých úkolů: vyhrát pěveckou soutěž, utkat se s roboty, kteří vypadají jako on a zachránit svět.

Na csfd.cz 52 procent: Průměrný dětský film, v němž je toho dost, co děti nemají šanci pochopit.

 Zadní strana

Žánr: Animovaný / Komedie / Rodinný

Země původu: Velká Británie

Rok vzniku: 2014

Původní název: Postman Pat: The Movie

Délka: 87 minut

Světová premiéra: 23. května 2014 – Velká Británie / Irsko / Polsko

Kinopremiéra v ČR: 11. září 2014

Režie: Mike Disa

Scénář: Annika Bluhm, Nicole Dubuc, Kim Fuller

Produkce: Robert Anich Cole, Randa Ayoubi, David J. Corbett, Eric Ellenbogen, Ralph Kamp, Doug Schwalbe, Kerry Valentine

Hudba: Rupert Gregson-Williams

Střih: Robert David Sanders

Společnost: Classic Media / RGH Entertainment / Rubicon Group Holding

Hlasy v původním znění: Jim Broadbent (CEO), Jane Carr (paní Gogginsová), Robin Atkin Downes (Simon Cowbell), Susan Duerden (Sara Cliftonová), Kieron Elliott (Michael Lam / zaměstnanec SDS 1), Greg Ellis (Jimmy), Rupert Grint (Josh), Dan Hildebrand (Ted Glenn), Ronan Keating (pošťák Pat – zpěv), Stephen Mangan (pošťák Pat), Parminder Nagra (Nisha Bainsová), T. J. Ramini (Ben Taylor), Enn Reitel (reverend Timms), Darren Richardson (Alf), Julian Stone (různé hlasy), Sandra Teles (Julian Cliftonová), David Tennant (Wilf), Charlie Woodward (Charlie Pringle), Peter Woodward (Carbunkle), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky, slovensky

Titulky: česky, česky pro neslyšící, slovensky

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (1,78:1, podle imdb.com 1,85:1)

Bonus: žádný