Intervideo – Černé ticho

A máme tu další příspěvek do nabídky od společnosti Intervideo (viz tady), tentokrát v úterý 4. května 2010 nabízí hororové drama Černé ticho za 49,- Kč.

Někde v srdci člověka je vražda. Když manžel Michelle Westonové tragicky zahyne v jeho malém letadle s neznámou ženou, objeví se nečekaně v jeho kdysi šťastné viktoriánské rodině podivné okolnosti, které vedou k vyšetřování.

Záhy policie přehodnotí případ z nešťastné události na vraždu a vyšetřuje jeho smrt a jeho ženu Michelle jako hlavní podezřelou. Jenže se objevují další fakta. Kdo to vlastně tragicky zahynul? Kdo byla spolucestující mrtvého?

Našim domácím zdrojům zcela neznámý titul na imdb.com přes poměrně dávné datum vzniku nasbíral pouhopouhých 18 hlasů se zcela průměrným skóre. A jediné dostupné komentáře hovoří o tom, že ač se film nemůže rozhodnout, zde jde o thriller nebo strašidelný příběh, že ač tvůrce nikdo nezná a že rozpočet filmu byl zjevně mizivý, tak nejde o úplný propadák, ale o průměrné béčko, vhodné jako rozptýlení do nočních hodin

Žánr: Drama / Horor / Mysteriozní / Thriller

Země původu: USA

Rok vzniku: 1995

Délka: 98 minut

Původní název: Black Silence

Světová premiéra: 18. března 2008 – Kanada, USA

Režie: W. Mel Martins

Scénář: W. Mel Martins

Produkce: Chester Jarboe, W. Mel Martins

Hudba: Walter Whitney

Kamera: Donatello Bonato

Střih: W. Mel Martins

Společnost: Cinetil Motion Pictures

Hrají: John Barrett (Frank Weston), Gina Caldwell, Mike Caldwell (Kevin), Carrie Dadigan, Carrie Eastman, Susan Edge (Michelle Westonová), Ward Estelle (Ross), Lee Figas (policista), Heather McGathy Hensley (detektiv Baines), Justin Kirsch (policista), W. Mel Martins (technik), Zachory Smith, Allen Stockton (policista), Miki Welling (Lena), Bob Wells (John Church), Eric Worthington, a další

Údaje o DVD:

Zvuk: 2.0 česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD5 4:3

Bonus: trailery