Špidla Data Processing – Morová rána: Sběratelská edice (PC hra)

I když vydavatel na svém webu žádnou upoutávku nemá, podle distribučního plánu PNS v úterý 27. ledna 2015 dorazí do trafik vylepšená verze počítačové hry společnosti Špidla Data Processing, ke koupi bude Morová rána: Sběratelská edice za 99,90 Kč.

Napínavý bonusový příběh a hraní navíc. Tapety na plochu. Efektní spořiče obrazovky s motivy ze hry. Původní nákresy z tvorby hry. Poutavá hudba ze hry ke stažení.

Zátiší. Město, v němž žijí ti nejlepší vědci, lékaři… největší učenci světa. Jen zde by se mohl nacházet lék na nemoc, která hubí lidstvo po tisících. A právě do těchto míst vyslali rodiče svou jedinou dceru Lucii, aby ji uchránili před zhoubnou nákazou. Nedlouho poté se za ní vydává i matka, Klaudie Medicejská. Dny plynou, ale ani o jedné z nich nepřicházejí žádné zprávy. A tak se mocný vévoda Medicejský rozhodne najmout vás, abyste pátrali po osudu jeho nejbližších.

Co vás čeká? Boj proti zlu a příšerám, které se skrývají za branami města. Hledání ukrytých předmětů. Více než desítka akčních úkolů, logických miniher a hledaček, které si můžete zpříjemnit artefakty nakoupenými v magickém obchodě. Během hraní totiž nalézáte a získáváte zlaté mince – a za ně lze pořídit šikovná vylepšení. A také za správné řešení získáváte ocenění.

Jste připraveni vydat se do Zátiší a vypátrat, co se stalo s Klaudií a Lucií? Dokážete překonat strach a vkročit na toto strašidelné místo a – vrátit se odtud živí?

Co navíc přináší sběratelská edice?

– pokračování příběhu

– tapety na plochu s obrázky ze hry

– strašidelné spořiče obrazovky

– poutavou hudbu ke stažení do PC

Co obsahuje hra navíc? Díky vaší chytrosti a šikovnosti je urozená vévodkyně Medicejská již mimo nebezpečí – a je vám neskonale vděčná. Ovšem její noční můra zdaleka ještě nekončí… Její milovaná dcera Lucie je stále ve smrtelném ohrožení. Jak ráda by dala vévodkyně život svůj za život dcerky! Avšak to není možné… – možný je pouze tvrdý boj s nelítostným zlem. A tento boj čeká na vás. Obstojíte v něm a zachráníte bezpbranné dítě? Vydejte se na dobrodružnou cestu, spoléhají na vás!

Náhled zadní strany z webu PNS