Bontonfilm – Let’s Dance All In

Ať si nadává kdo chce jak chce, některé série pokračují stále dál. V neděli 1. února 2015 společnost Bontonfilm nabídne za 299,- Kč už pátý film „tancování“ Let’s Dance All In. Všechno nebo nic.

Páté pokračování filmové série Let’s Dance s osudovým podtitulem „All In“ ukáže tanec jako nikdy před tím. Ve velkém setkání se totiž do filmu vrací hvězdy ze všech předchozích dílů.

Není, kam ustupovat, teď se hraje o všechno a taneční čísla ukazují naprostý vrchol. Ve středu dění je ultimátní taneční souboj v Las Vegas, který může účastníkům zásadně změnit život. Hudba otočí volume doprava, emoce budou na maximum a uspěje jen ten, kdo dá „All In“. Ze špinavé ulice do baletního sálu, z přítmí továrního skladu do světel reflektorů.

V každém díle série Let’s Dance tančili hrdinové doslova o život. Každým dalším tanečním číslem zároveň bojovali o to, jaký bude jejich další život, uzavírali nová přátelství a čelili novým soupeřům. V pátém pokračování celá taneční smršť vyvrcholí velkolepou přehlídkou napětí, lásky, rivality, nebezpečí a těch nejneuvěřitelnějších tanečních čísel. Na jediném pódiu se setkají hrdinové z předchozích dílů a pohromadě dosud nikdy nebyli k vidění.

lets_dance_all_in_01

lets_dance_all_in_02

lets_dance_all_in_03

lets_dance_all_in_04

Sean se vydá z ulic rodného Miami do Hollywoodu, kam ho táhne vidina slávy a bohatství. S krásnou a tvrdohlavou Andie si založí novou taneční skupinu, která to přes všechny překážky dotáhne až do finále televizní talentové soutěže. Velké finále v taneční aréně v zářícím Las Vegas znamená nejen milionovou výhru, ale také budoucí kariéry všech zúčastněných. Není to ale tak jednoduché. Ve finále se proti Seanovi a jeho skupině postaví nejen jeho dávní nepřátelé, taneční skupina Grim Knights, ale i jeho vlastní bývalí parťáci. Aby mohli zvítězit, musí pustit k vodě všechny staré antipatie a žárlivosti a soustředit se na to, co umějí nejlépe: tančit.

Podívaná, na kterou se můžete těšit v pátém pokračování série Let´s Dance, jde o krok dál než všechno, co jsme ve světě tanečních filmů dosud zažili. Las Vegas nabídne oslnivé kulisy pro nevídaně velkolepá taneční čísla, v nichž zazáří hvězdy předchozích dílů i noví hrdinové. Samozřejmě nebude chybět lovestory mezi Seanem a Andie. A také příběh plný odvahy, odhodlání a víry, že ve správném rytmu se dá dokázat cokoli.

Na csfd.cz 50 procent: Dvě hodiny nudy a hopsání. Hvězdy předchozích filmů? Super podívaná? Velkolepá čísla? Kdepak, všechno špatně, i ta hudba je hnusná.

Zadní strana

Žánr: Drama / Hudební / Romantický

Země původu: USA

Rok vzniku: 2014

Původní název: Step Up: All In

Délka: 107 minut

Světová premiéra: 9. července 2014 – Belgie

Kinopremiéra v ČR: 28. srpna 2014

Režie: Trish Sie

Námět: Duane Adler (postavy)

Scénář: John Swetnam

Produkce: Jon M. Chu, Erik Feig, Chris Foss, David Garrett, Jennifer Gibgot, Bob Hayward, Meredith Milton, David Nicksay, Michael Paseornek, Adam Shankman, Matt Smith, Scott Speer, Patrick Wachsberger

Hudba: Jeff Cardoni

Kamera: Brian Pearson

Střih: Niven Howie

Kostýmy: Soyon An

Společnost: Offspring Entertainment / Summit Entertainment

Natáčeno: Vancouver, British Columbia, Kanada / Caesars Palace – 3570 Las Vegas Boulevard South, Las Vegas, Nevada, USA / Planet Hollywood Resort & Casino – 3667 Las Vegas Blvd South, Las Vegas, Nevada, USA / Burnaby, British Columbia, Kanada

Hrají: Ryan Guzman (Sean), Briana Evigan (Andie), Adam G. Sevani (Moose), Misha Gabriel Hamilton (Eddy), Stephen ‚tWitch‘ Boss (Jason), Stephen ‚Stev-O‘ Jones (Jasper), David ‚Kid David‘ Shreibman (Chad), Mari Koda (Jenny Kido), Christopher Scott (Hair), Luis ‚Luigi‘ Rosado (Monster), Chadd Smith (Vladd), Facundo Lombard (Marcos Santiago), Martín Lombard (Martin Santiago), Parris Goebel (Violet), Cyrus ‚Glitch‘ Spencer (Gauge), Alyson Stoner (Camille), Izabella Miko (Alexxa Bravaová), Karin Konoval (Ana), Frank Crudele (Boris), Jay Brazeau (pan McGowan), Dzajna ‚Jaja‘ Vanková (robotická dívka), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: česky, česky pro neslyšící, anglicky pro neslyšící

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (1,78:1)

Bonus: Audikomentář režisérky Trish Sieové a herečky Briany Eviganové • All in s taneční skupinou • Vynechané scény • Rozbor tance: Finále • Tleskot, dusot, skluz: zvuky battlu • Ryanovy oblíbené taneční scény s volitelným komentářem