Vapet vás baví – Sexy párty 3

Vapet nabídne v ediční řadě Vás baví ve čtvrtek 13. května 2010 další pokračování komedií Sexy párty 3 za 48,- Kč. Jiný režisér, jiní herci, rovnou na video, sotva 50 procent.

Van Wilder nastupuje na vysokou, která ovšem není zdaleka tak zábavná, jak popisoval jeho otec (absolvovaly tu už čtyři generace Wilderů).

 

 

 

Z místa, kde se dřív pařilo jako o život, se stala polovojenská instituce, kde je zakázáno snad všechno, především večírky a sex.

 

 

 

Děkan Charles Reardon – spolužák a nepřítel Vanova otce, se snaží Wildera za pomocí různých podvodů vyhodit.

 

Tak tady Van nemůže vydržet ani minutu. Leda by se mu to podařilo změnit a pořádně to rozjet. A když chce Van Wilder pařit, nikdo ho nezastaví! Tenhle souboj může ustát (a na Coolidge College zůstat) pouze jeden z nich.

 

Některé film pobavil:

Další z řady komedií pro mladší generaci, která má pár docela dobrých scén. Objevuje se víc nahotin (asi po vzoru posledních prciček) a tak září kompars.

 

Jiné příliš ne:

Osvědčená kuchařka: teen US komedie posledních let = kozy + další kozy, nejlíp trojky (který má každá američanka) + mrtě kalba (5 promile je minimum) + fekální humor + zoofilie + jeden nebo dva gayové + nymfomanka + pravá americká láska  + nažehlený modelové (každej typickej američan vypadá jak panák z reklamy) = Protřepat, nemíchat!

 

Žánr: Komedie / Romantický

Země původu: USA

Rok vzniku: 2009

Délka: 97 minut

Původní název: Van Wilder: Freshman Year

Světová premiéra: 14. července 2009

Režie: Harvey Glazer

Scénář: Brent Goldberg – původní scénář, David Wagner – původní scénář, Todd McCullough,

Produkce: Sam Bernard, Katherine Blasband, Kirk D’Amico, Robert L. Levy, Ari Newman, Darin Spillman

Hudba: Nathan Wang

Kamera: Shawn Maurer

Střih: Aden Bahadori, Suzanne Hines

Společnost: Paramount Home Entertainment / Tapestry Films

Natáčeno: Agnes Scott College – 141 E. College Avenue, Decatur, Georgia, USA

Hrají: Jonathan Bennett (Van Wilder), Kristin Cavallari (Kaitlin Haysová), Jerry Shea (Yu Dum Fok), Nestor Aaron Absera (Farley), Kurt Fuller (Dean Charles Reardon), Steve Talley (Dirk Arnold), Nic Nac (Corporal Benedict), Meredith Giangrande (Eve), Chase Anderson (rozčilená kluk), Linden Ashby (Vanův otec), Paul Bednarz (student), Tim Blanchard (student), Drew Branch (student), Bobby Browning (majitel restaurace), Mike Brune (Irving Peppler), Corey Crocker, Ondie Daniel (majitel restaurace), Heather Elberson (student), Nicholas Giancola, Julie Guy (majitelka restaurace), Jackey Hall, Roger Herrera (fotbalový fanoušek), Daniel Hirsch (rodič), Noel Holston (profesor), Eli Jones (Cru Jones), Alana Jordan (dívka), Breann Katt (cheerleaderka), Irene Keng (Dongmei), Matthew Kent (student), Nicholas Kerves, Scottie Knollin (student), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9

Bonus: ?