Magic Box – Liga spravedlivých: Trůn Atlantidy

V pondělí 16. února 2015 společnost Magic Box přesvědčí případné zájemce o tom, že filmování komiksových předloh se netýká jen univerza Marvel, za 199,- Kč bude ke koupi DVD ze světa DC Universe Liga spravedlivých: Trůn Atlantidy. Krev je silnější než voda.

Vydejte se s DC Universe na další cestu.

liga_spravedlivych_trun_01

liga_spravedlivych_trun_02

liga_spravedlivych_trun_03

liga_spravedlivych_trun_04

Řekne-li se Atlantida, vyvstanou na mysli slova jako temnota, záhada nebo mýtus. A přitom tato říše, která obyvatelům pevniny už dávno vymizela z paměti, stojí na pokraji války. Její odlehlé kouty se po útoku na vojenskou ponorku vydá prozkoumat Kyborg. Temné hlubiny však kromě vraku plavidla skrývají hrozbu tak mocnou, že přiměje právě vzniklou Ligu spravedlivých ke společné akci. Mezitím se po souši, tisíce mil od mořského dna, potlouká osamělý muž. Jmenuje se Arthur Curry, má nadpřirozené schopnosti a je patrně jediný, kdo dokáže smířit starodávný svět Atlantidy s tím naším. Postavte se spolu se Supermanem, Batmanem, Wonder Woman a dalšími členy Ligy spravedlivých Ormovi, zbraním z jiné dimenze i nepřízni osudu. Vychutnejte si další působivý příběh z produkce DC Universe, v níž jedinou šanci lidstva v souboji s temnými silami ztělesňuje Aquaman!

Na csfd.cz 63 procent: Jednoduchý přímočarý příběh, upozaďující kolektiv na účet sólového Aquamana. Kouknout se, snadno zapomenout a čekat na další..

Zadní strana

Žánr: Akční / Animovaný / Sci-fi / Dobrodružný

Země původu: USA

Rok vzniku: 2014

Původní název: DCU – Justice League:Throne of Atlantis

Délka: 69 minut

Světová premiéra: 13. ledna 2015 – USA (internet)

Režie: Ethan Spaulding

Námět: Jon Bogdanove (John Henry Irons), Bob Kane (Batman), William M. Marston (Wonder Woman), Paul Norris (Aquaman), George Pérez (Cyborg), Joe Shuster (Superman), Jerry Siegel (Superman), Louise Simonson (John Henry Irons), Marv Wolfman (Cyborg)

Scénář: Heath Corson, Geoff Johns, Paul Pelletier, Ivan Reis

Produkce: Alan Burnett, Sam Register, James Tucker

Hudba: Frederik Wiedmann

Střih: Christopher D. Lozinski

Společnost: Warner Bros. Animation / DC Comics

Hlasy v původním znění: Sean Astin (Shazam), Rosario Dawson (Wonder Woman), Nathan Fillion (Green Lantern), Christopher Gorham (Flash),Matt Lanter (Aquaman / Arthur Curry), Sumalee Montano (Mera), Shemar Moore (Cyborg), Jerry O’Connell (Superman / Clark Kent), Jason O’Mara (Batman), Sam Witwer (Ocean Master / Orm), Melique Berger (Sarah Charlesová), Steve Blum (Lex Luthor / hlas počítače), Patrick Cavanaugh (Jimmy Olsen), Larry Cedar (Thomas Curry), Sirena Irwin (královna Atlanna), Jay K. Johnson (generál Lane), Matthew Yang King (Dr. Shin), Juliet Landau (Lois Laneová / Cassie Sandsmarková), Harry Lennix (Black Manta), George Newbern (Steve Trevor), Khary Payton (John Henry Irons), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, 2.0 česky, 2.0 polsky

Titulky: anglicky pro neslyšící, čínsky zjednodušené, portugalsky (Evropa), polsky, rumunsky

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (1,78:1)

Bonus: Ochutnávka z DC Universe: Batman vs. Robin