Špidla Data Processing – Ztroskotání: Zrádné světlo (PC hra)

Ve čtvrtek 19. února 2015 bude v prodeji další premiérový titul společnosti Špidla Data Processing, v edici Hráčův ráj vychází strašidelná počítačová hra Ztroskotání: Zrádné světlo za 69,90 Kč.

Byl krásný letní den. Slunce svítilo, moře bylo klidné, jen vítr se opíral do plachet jachty. Jana a Míša se těšili z romantické plavby. Když vtom…

– napínavý příběh

– dlouhý čas hry

– krásná grafika

– český dabing

ztroskotani_zradne_svetlo_01

ztroskotani_zradne_svetlo_02

ztroskotani_zradne_svetlo_03

ztroskotani_zradne_svetlo_04

ztroskotani_zradne_svetlo_05

ztroskotani_zradne_svetlo_06

ztroskotani_zradne_svetlo_07

ztroskotani_zradne_svetlo_08

Jana a Míša se plaví na své jachtě na poklidném moři zalitém sluncem. Najednou voda kolem potemní, obolha zčerná těžkými mraky a na nich se objeví zlovstné žhnoucí znamení. Co se to děje? Přichází obrovská bouře! Moře pohltí jachtu a Jana a Míša zmizí v moři, zmítáni proudy a bezvládně přehazováni vlnami…

A pak se ocitnou na neznámém ostrově. Než se však stačí vzpamatovat, Míšova ruka náhle vyklouzne z Janina sevření a Míša zmizí do neznáma… Kde se to Jana octla? Co je to za prapodivné místo? A kam zmizel Míša? Je snad v nebezpečí?

Jana musí najít odpověď na spoustu otázek. Řeší hlavolamy a hádanky, luští znamení, která ji vedou k vyřešení záhady ostrova. Pomůžete jí dostat se z té zapeklité situace a nalézt Míšu? Dostaňte je zpátky do bezpečí a zachraňte jejich lásku!

Zadní strana