Magic Box – Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil

Ve čtvrtek 26. března 2015 společnost Magic Box nabízí katalogovou novinku, za 299,- Kč je ke koupi DVD Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil. Bez hříchu není spravedlnost.

Z psanců se stanou hrdinové.

Je další horká noc. Bezvětrná a vyprahlá. Dwight hloubá o tom, na kolik způsobů to v životě zvoral a co by dal za to, kdyby dostal šanci začít znova s čistým štítem. Vtom mu zavolá jeho osudová žena Ava a požádá ho, aby jí ochránil před násilnickým manželem. Dwight však netuší, že Ava má úplně jiné úmysly. Marv se probudí na dálnici, obklopen několika mrtvolami a ani za nic si nemůže vzpomenout, kde se tam vzal. Sebevědomý gambler Johnny chce ve hře porazit největšího padoucha ve městě, senátora Roarka. Zahrává si ale s nebezpečným chlápkem a události se vymknou kontrole. Striptérka Nancy se jen těžce vyrovnává se smrtí Johna Hartigana a je odhodlaná k pomstě za každou cenu. V pokračování kultovního snímku Sin City se v několika propojených povídkách vracíme do města hříchu, plného kriminálníků, zkorumpovaných policistů, zabijáků a sexy žen.

sin_city_zenska_01

sin_city_zenska_02

sin_city_zenska_03

sin_city_zenska_04

Na csfd.cz 67 procent: Největší výhodou i nevýhodou téhle nastavované kaše je to, že je stejná jako jednička. Žádné překvapení, ale sázka na jednorázovou podívanou.

Zadní strana

Žánr: Thriller / Krimi

Země původu: USA / Kypr

Rok vzniku: 2014

Původní název: Sin City: A Dame to Kill for

Délka: 99 minut

Světová premiéra: 19. srpna 2014 – USA, Los Angeles

Kinopremiéra v ČR: 4. září 2014

Režie: Robert Rodriguez, Frank Miller

Námět: Frank Miller (komiks)

Scénář: Frank Miller

Produkce: Elizabeth Avellan, Marina Bespalov, Sergei Bespalov, Oleg Boyko, Sam Englebardt, Marty P. Ewing, Adam Fields, Wayne Marc Godfrey, Samuel Hadida, Victor Hadida, Jere Hausfater, Kia Jam, William D. Johnson, Aaron Kaufman, Stephen L’Heureux, Marci Madison, Mark C. Manuel, Frank Miller, Kipp Nelson, Ted O’Neal, Tom Proper, Alexander Rodnyansky, Robert Rodriguez, Allyn Stewart, Boris Teterev, Silenn Thomas, Bob Weinstein, Harvey Weinstein, Mark Brooke

Hudba: Robert Rodriguez, Carl Thiel

Kamera: Robert Rodriguez

Střih: Robert Rodriguez

Kostýmy: Nina Proctor

Společnost: Residaco / Aldamisa Entertainment / Demarest Films / Miramax / Solipsist Film / Troublemaker Studios

Natáčeno: Troublemaker Studios – 4900 Old Manor Road, Austin, Texas, USA / New Orleans, Louisiana, USA

Hrají: Mickey Rourke (Marv), Jessica Alba (Nancy), Josh Brolin (Dwight), Joseph Gordon-Levitt (Johnny), Rosario Dawson (Gail), Bruce Willis (Hartigan), Eva Green (Ava), Powers Boothe (senátor Roark), Dennis Haysbert (Manute), Ray Liotta (Joey), Christopher Meloni (Mort), Jeremy Piven (Bob), Christopher Lloyd (Kroenig), Jaime King (Goldie / Wendy), Juno Temple (Sally), Stacy Keach (Wallenquist), Marton Csokas (Damien Lord), Jude Ciccolella (poručík Liebowitz), Jamie Chung (Miho), Julia Garner (Marcie), Lady Gaga (Bertha), Alexa PenaVega (Gilda), Patricia Vonne (Dallas), Bart Fletcher (Flint), Alejandro Rose-Garcia (Buzz), Kimberly Cox (Lillian), Alcides Dias (Tony), Vincent Fuentes (Abdul), Billy Blair (Louie), Rob Franco (Luigi), Daylon Walton (Gordo), Eloise DeJoria (Joeyho žena), Bob Schreck (Mulgrew), Lawrence Varnado (Boogaard), Jimmy Gonzales (Jacoby), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: černobílý / barevný PAL DVD9 16:9 (podle imdb.com 1,85:1)

Bonus: žádný