Bontonfilm – Tučňáci z Madagaskaru

Další novinkou v neděli 28. března 2015 je DVD společnosti Bontonfilm za 299,- Kč s animákem Tučňáci z Madagaskaru. Film, který odhalí jejich pravou tvář.

Ploutvavě úžasný nový film!

Když bude třeba zachránit svět, z hrdinů se stanou legendy.

Super špionážní týmy se nerodí… ony se líhnou. Objevte tajemství nejlepších a nejvtipnějších supertajných agentů světa: Skippera, Kowalského, Rica a Vojína.

Společně musí zastavit zákeřného Dr. Octavia Brinea, který hrozí zničením světa.

tucnaci_z_madagaskaru_01
tucnaci_z_madagaskaru_02
tucnaci_z_madagaskaru_03

Jsou to nejen veselí a povedení ptáčci, jsou i nejvýkonnější úderná jednotka tajných agentů. Jsou připravení kdykoliv a kdekoliv zasáhnout i při sebemenším ohrožení světa. Skipper je odvážným vůdcem, který nikdy nenechá parťáka ve štychu. Kowalski představuje mozek týmu s fotografickou pamětí a dokonalými znalostmi čehokoli. Rico je neřízená střela, bomba se zapáleným doutnákem. A Vojín? Ten je tak trochu podceňovaným nejmladším členem party, ale právě on věří, že společně dokážou i nemožné.

Tito nejlepší z nejlepších spojí své síly s tajnou organizací Severák, elitní mezidruhovou jednotkou zaměřenou na pomoc všem tvorům, kteří si sami nepomůžou, v čele s hezkým a urostlým Agentem Confidentielem, mohli bychom uvést jeho pravé jméno, ale… chápete…

A kdo je jejich hlavním protivníkem a největším padouchem? Nebezpečí se objeví v podobě doktora Octaviuse Brinea, výstředního génia a velice úspěšného vědce. Jak už to tak u zlosynů tohoto typu bývá, má za sebou strašlivou tajemnou minulost a hodně nesnáší všechny tučňáky. Navíc je to chobotnice, takže je padouchem opravdu dostatečně slizkým. Boj statečných tučňáků s Octaviusem je nelítostný, krutý a bez pravidel a díky tomu si ho taky všichni zúčastnění náramně užívají.

Na csfd.cz 69 procent: Animovaný Bond ve čtveřici, která si vydobyla slávu v Madagaskaru, s nedětskou kadencí hlášek a odkazů. Možná až příliš dlouhé.

Zadní strana

Žánr: Animovaný / Dobrodružný / Komedie / Rodinný

Země původu: USA / Brazílie

Rok vzniku: 2014

Původní název: The Penguins of Madagascar

Délka: 88 minut

Světová premiéra: 8. listopadu 2014 – Irsko (Cork International Film Festival)

Kinopremiéra v ČR: 27. listopadu 2014

Režie: Eric Darnell, Simon J. Smith

Námět: Eric Darnell, Tom McGrath (postavy)

Scénář: Michael Colton, John Aboud, Brandon Sawyer, Alan J. Schoolcraft, Brent Simons

Produkce: Lara Breay, Jennifer Dahlman, Eric Darnell, Tripp Hudson, Christopher Leahy, Tom McGrath, Mireille Soria, Mark Swift

Hudba: Lorne Balfe

Střih: Nick Kenway

Společnost: DreamWorks Animation / Pacific Data Images

Hlasy v původním znění: Tom McGrath (Skipper), Chris Miller (Kowalski), Christopher Knights (vojín), Conrad Vernon (Rico), John Malkovich (Dave), Benedict Cumberbatch (Classified), Ken Jeong (Short Fuse), Annet Mahendru (Eva), Peter Stormare (desátník), Andy Richter (Mort), Danny Jacobs (král Julien), Sean Charmatz (cvrček), Werner Herzog (dokumentarista), Stephen Kearin (pilot / zaměstnanec akvária), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky, slovensky, arabsky, turecky

Titulky: česky, anglicky, slovensky, arabsky, turecky

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (1,85:1)

Bonus: Reklama na lupínky Cheesy Dibbles, Galerie, Svět Dreamworks Animation