Špidla Data Processing – Pán temnoty (PC hra)

Ve čtvrtek 9. dubna 2015 podle zveřejněného plánu pošle společnost Špidla Data Processing do trafik novinku, strašidelnou hledačku Pán temnoty, tentokrát v edici Česko hraje za 69,90 Kč.

Ničeho se milující matka neděsí tak, jak ztráty vlastního dítěte. A právě to se mi stalo přímo před očima. Unesli mi syna! Můj malinkatý chlapec je nenávratně pryč! Pokud nezjistím, kdo a proč to udělal a kam jej odnesl, tak už jej možná nikdy neuvidím… Musím jej najít! Prostě musím! Já to nevzdám! Nikdy to nevzdám!

– napínavý příběh s temnými silami

– kouzelná grafika

– plno zábavných logických úkolů

– minihry a hádanky

pan_temnoty_01

pan_temnoty_02

pan_temnoty_03

pan_temnoty_04

pan_temnoty_05

pan_temnoty_06

pan_temnoty_07

pan_temnoty_08

Chvilka nepozornosti stačila k tomu, abyste přišla o to nejcennější. Zatímco jste telefonovala, váš malý synáček se vydal na průzkum do nedalekého lesa. Než jste se nadála, byl pryč. Naštěstí i ve zcela bezvýchodné situaci umíte zachovat chladnou hlavu.

A tak začínáte hledat způsob, jak získat svého syna zpět. Přece se jen tak nevypařil! Čím hlouběji se pouštíte do pátrání, tím spíše začínáte mít pocit, že zde máte co do činění s nadpřirozenými silami.

Zanedlouho nacházíte bránu do jiného světa. Bez váhání do něj vstoupíte a jste přenesena na stejné místo jako váš syn Jimmy. Zde se dozvídáte, že váš syn má být brzy obětován. Jde mu o život! Musíte jej zachránit!

Připravte se na spletitou cestu do útrob neznámého světa, kde vládnou nadpřirozené síly. Vyřešte desítky hádanek a logických úkolů. A hlavně – zachraňte svého syna ze spárů temných sil!

Zadní strana