Špidla Data Processing – Záchvěv: Vůně zapomnění (PC hra)

Ve čtvrtek 16. dubna 2015 společnost Špidla Data Processing vydává již čtvrtý titul tematické řady hororových počítačových her Záchvěv: Vůně zapomnění, v edici Hráčův ráj ke koupi za 69,90 Kč.

Mladá žena, zhroucená uprostřed ulice. Kdo – nebo co – na ni útočí? Zatímco ji ošetřujete, zjišťujete, že by mohla mít něco společného i s vaší minulostí… A možná jste to jen vy, kdo ji může uchránit před podivnou nákazou. Jisté však je, že na takové dobrodružství vás na lékařské fakultě ani v nejmenším nepřipravili!

– napínavý hororový příběh

– realistická ručně kreslená grafika

– několik druhů logických miniher

– spousta hodin zábavy pro celou rodinu

zachvev_vune_zapomneni_01

zachvev_vune_zapomneni_02

zachvev_vune_zapomneni_03

zachvev_vune_zapomneni_04

zachvev_vune_zapomneni_05

zachvev_vune_zapomneni_06

zachvev_vune_zapomneni_07

zachvev_vune_zapomneni_08

Po letech se vracíte do černovilské nemocnice. Jako lékař, pomáhat lidem. Je to zvláštní, být zase v místech, kde jste strávili část svého života. Cesta v čase do dob dávno minulých, napadne vás. Vzpomínky na minulost se vám honí hlavou a vy, zahloubáni do svých myšlenek, ponoříte se do stínů noci.

Krok za krokem se blížíte ke svému domovu. A najednou si všimnete těla dívky, ležícího bez hnutí na zemi. V mžiku jste u ní a snažíte se jí pomoci. Ufff! Naštěstí žije! Oddechnete si. Teď ještě musíte zjistit, co se jí přihodilo… Ona vác zná… Ale vy ji ne!? Ach tak, je to dcera jedné z vašich dřívějších pacientek. A sužuje ji jakási neznámá nemoc.

Zdá se, jako by ji terorizovaly temné síly. Sice ještě nevíte jak, ale určitě jí musítepomoci. A ani netušíte, na jak nebezpečnou cestu se právě vydáváte. I vám půjde o život! Jste připraveni vyléčit nemoc, na kterou zatím není lék? Dokážete zachránit život nevinné dívce?

Zadní strana