Špidla Data Processing – Láska mezi kapkami krve – Sběratelská edice (PC hra)

Distribuční plán PNS sice uvádí čtvrtek 7. května 2015, podle webu vydavatele se ale zájemci dočkají až ve čtvrtek 14. května 2015. V tento den má vyjít další z vylepšených počítačových her společnosti Špidla Data Processing, za 99,90 Kč bude ke koupi hororová hledačka Láska mezi kapkami krve – Sběratelská edice.

Strašidelný příběh plný lásky i prokletí, ve kterém se spojí dva nepřátelské světy. Ve sběratelské edici naleznete bonusový příběh navíc, spořiče, tapety, soundtracky a další bonusové materiály.

– strašidelný příběh lásky i prokletí

– spojení dvou nepřátelských světů

– bonusový příběh a hraní navíc

– romantika

– napětí

– láska

– odměny pro dobré hráče

– ZOO kreatur

– spořiče

– tapety

– soundtracky

Dvě spřízněné duše. A dva odlišné světy. Na jedné straně svět lidí. Na druhé říše upírů, kteří ve dne spí a v noci… V noci sají upíři nevinným obětem ve spánku krev. Jediný Artur na lidské bytosti pohlížel jinak. V lidském světě tráví svůj veškerý volný čas. A jednoho dne se zahledí do půvabné dívky Evy. Mezi mladým Arturem a Evou se rozhoří hluboká vášeň. To se ovšem nelíbí Arturově otci, hraběti Drákulovi. Ten Evu unese a chce ji proměnit v upíra v domnění, že se jeho jediný syn opět vrátí ke své pravé upíří rodině. Lásce však neporčí ani sám král upírů.

A tak se Artur vydává zachránit svou budoucí nevěstu. Vžijte se do dvojice postav Artura a Evy. Snažte se jako hrdinný Artur najít uvnitř Drákulova sídla svou budoucí ženu. A v roli Evy se pokuste vzepřít osudu, který pro vás přichystal otev vašeho budoucího ženicha! Překonejte nástrahy strašidelného zámku, kde vám usiluje o život samotný hrabě Drákula. A jděte si nebojácně za svou pravou láskou!

Co je ve sběratelské edici navíc a čím vás potěší?

– zjistíte, kdo unesl Evu a kde vlastně je

– můžete hrát za oba hrdiny – za Evu i Artura najednou

– zpřístupní se vám jedinečné zoo kreatur

– nově můžete navštívit obchod a nakupovat odměnou za úspěšnou hru

– soundtracky, tapety a původní nákresy ke hře

Zadní strana